Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκληρή κριτική Κυρανάκη στην… παγκόσμια επιστημονική κοινότητα – Καθυστερούν το εμβόλιο

Σκληρή κριτική Κυρανάκη στην… παγκόσμια επιστημονική κοινότητα – Καθυστερούν το εμβόλιο
Αν και είναι προφανές ότι ο Κυρανάκης αγνοεί τις διαδικασίες ανάπτυξης ενός ασφαλούς εμβολίου για έναν ιό, ασκεί κριτική περί καθυστερήσεων
Μπορεί η κυβερνητική οδηγία είναι να υπάρχει σεβασμός στα όσα λένε οι επιστήμονες επί της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά ο Κ. Κυρανάκης, βουλευτής της ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, άσκησε σκληρή κριτική στην… παγκόσμια επιστημονική κοινότητα.
Σε συζήτηση στο Kontra News, στην εκπομπή «Kontra 24» του Αιμίλιου Λιάτσου, ο Κυρανάκης υπαινίχθηκε ότι οι επιστήμονες μπορεί να κάνουν και λάθος και αυτό «θα εκτιμηθεί» (μάλλον από τους πολιτικούς) στο τέλος της πανδημίας.
«Εμείς από την αρχή της πανδημίας ακούμε τους επιστήμονες.
Το αν αυτό που λένε οι επιστήμονες είναι σωστό ή λάθος, θα το εκτιμήσουμε συνολικά στο τέλος αυτής της πανδημία που ελπίζω αυτό το τέλος να είναι πάρα πολύ σύντομα», είπε συγκεκριμένα, για να συνεχίσει: «Επιτέλους να βγει αυτό το εμβόλιο, το οποίο κατά τη γνώμη μου –και σας το έχω πει πολλούς μήνες πριν κ. Λιάτσο στην εκπομπή σας– θεωρώ ότι η επιστημονική κοινότητα έχει καθυστερήσει υπερβολικά.
Και έχει σταθεί κατώτερη των περιστάσεων», είπε, προφανώς αγνοώντας τις διαδικασίες ανάπτυξης ενός ασφαλούς εμβολίου για έναν ιό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης