Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Η αδιαφορία της κυβέρνησης για τον πολίτη γίνεται επικίνδυνη για τη ζωή του

Γεννηματά: Η αδιαφορία της κυβέρνησης για τον πολίτη γίνεται επικίνδυνη για τη ζωή του
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής είχε τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στο Λεκανοπέδιο Αττικής
Η Φώφη Γεννηματά καταλόγισε στην κυβέρνηση αδράνεια και αδιαφορία απέναντι στον πολίτη για την κατάσταση στις αστικές συγκοινωνίες.
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής είχε σήμερα 3/11, τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στο Λεκανοπέδιο Αττικής στην οποία συμμετείχαν οι Κ. Σιορίκης και Λ. Σκούλος, πρόεδρος και γενικός γραμματέας του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ αντίστοιχα, ο Απ. Ραυτόπουλος, πρόεδρος του σωματείου τεχνικών και εργαζομένων ΟΑΣΑ - ΟΣΥ, μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ, και ο Κ. Κουλούρης, γενικός γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και του σωματείου τεχνικών και εργαζομένων ΟΑΣΑ - ΟΣΥ.
Η κ. Γεννηματά δήλωσε μετά την τηλεδιάσκεψη ότι επί έξι μήνες η κυβέρνηση «δεν έκανε απολύτως τίποτα για τον απαράδεκτο συνωστισμό στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, παρά τις συνεχείς προειδοποιήσεις μας.
Τριακόσια περίπου οχήματα παρέμεναν ακινητοποιημένα λόγω έλλειψης ανταλλακτικών και τεχνικών».
Πρόσθεσε πως η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο για να προκηρύξει η κυβέρνηση προσλήψεις οδηγών και τεχνικών στις 30/10.
«Επιτέλους οφείλουν να πάρουν αποτελεσματικά μέτρα τώρα.
Να προμηθευτούν άμεσα ανταλλακτικά.
Να γίνουν οι προσλήψεις οδηγών και τεχνικών με fast track διαδικασίες για να προχωρήσει η ανανέωση του στόλου των οχημάτων», δήλωσε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ.
Επίσης σημείωσε πως χρειάζεται να υπάρξει συντονισμός του ΟΑΣΑ με τις δημοτικές συγκοινωνίες της περιφέρειας ώστε να ενσωματωθούν προσωρινά στο σύστημα των αστικών συγκοινωνιών για να αντιμετωπισθεί ο συνωστισμός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης