Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσίπρας: Μετά την ομολογία της αποτυχίας του, ο Μητσοτάκης βάζει φίμωτρο στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες

tags :
Τσίπρας: Μετά την ομολογία της αποτυχίας του, ο Μητσοτάκης βάζει φίμωτρο στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες
Μετά την ανακοίνωση του δεύτερο lockdown, ανακοινώθηκε και η αναβολή της συζήτησης στη Βουλή της ερώτησης που είχε καταθέσει προς τον πρωθυπουργό, ο Αλέξης Τσίπρας
Την έντονη αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε η αναβολή της προγραμματισμένης για αύριο συζήτησης στη Βουλή της επίκαιρης ερώτησης που είχε καταθέσει στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Μετά το νέο lockdown και την ομολογία της αποτυχίας του, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να βάλει φίμωτρο και στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Ακυρώνει την αυριανή συζήτηση στη Βουλή επίκαιρης ερώτησής μου που αφορά στις βαρύτατες κυβερνητικές ευθύνες για την αναζωπύρωση της πανδημίας στη χώρα μας», σημειώνει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας υποστηρίζει ότι ο κ. Μητσοτάκης «προτιμά το μονόλογο και τη μονοφωνία των επιχορηγούμενων από τη λίστα Πέτσα ΜΜΕ και δεν θέλει να βρεθεί στη δύσκολη θέση να υπάρχει αντίλογος και επιχειρήματα για τις παλινωδίες που οδήγησαν στο νέο lockdown».
Ο ίδιος συνεχίζει τονίζοντας: «Όσο κι αν αυτό ενοχλεί τον κ. Μητσοτάκη. Τα επιχειρήματα θα ακουστούν και θα νικήσουν την προπαγάνδα».
Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα παραχωρήσει αύριο (6/11/2020) συνέντευξη Τύπου στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης