Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Η Messaritis Ανανεώσιμες εδραιώνεται ακόμα περισσότερο στην αγορά των ΑΠΕ

tags :
Η Messaritis Ανανεώσιμες εδραιώνεται ακόμα περισσότερο στην αγορά των ΑΠΕ
Messaritis Ανανεώσιμες: Ανάθεση κατασκευής έξι νέων έργων συνολικής ισχύος 3MW
Η Messaritis Ανανεώσιμες εδραιώνεται ακόμα περισσότερο στην αγορά των ΑΠΕ συμβασιοποιώντας προς κατασκευή από τις αρχές Σεπτεμβρίου έξι νέα έργα συνολικής ισχύος 3MW.
Οι εταιρίες που εμπιστεύτηκαν τη μελέτη, την προμήθεια εξοπλισμού και την κατασκευή των έργων τους στην εταιρία είναι οι "ΜΗΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.",  "ΗΣΙΟΔΟΣ ΙΚΕ",  "ΩΘΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ A.Ε.",  "ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΠΕΝΙΣΗΣ Ο.Ε." και "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΗΓΑΣ".
Ειδικότερα, πρόκειται για έξι νέους φωτοβολταϊκούς σταθμούς ισχύος 500kWp έκαστος. Τα εν λόγω έργα βρίσκονται στην ευρύτερη ηπειρωτική χώρα στις περιοχές της Χαλκιδικής, της Θεσσαλίας, της Εύβοιας και της Αττικής, όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση.
Η  εξασφάλιση ετοιμοπαράδοτου εξοπλισμού φωτοβολταϊκών πλαισίων, inverters και βάσεων στήριξης, καθώς επίσης η στελέχωση της εταιρίας με το απαιτούμενο ανθρώπινο δυναμικό δίνει τη δυνατότητα να υλοποιήσει  ταυτόχρονα πολλαπλά έργα, άρτια και εμπρόθεσμα, σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού προτύπου IEC62446. Το γεγονός αυτό εξασφαλίζει στους επενδυτές την παράδοση των έργων πριν από την επικείμενη αλλαγή της τιμής πώλησης της ηλεκτρικής ενέργειας.
Η Messaritis Ανανεώσιμες προσφέρει ένα ολοκληρωμένο κύκλο υπηρεσιών που περιλαμβάνει:
-την ανάπτυξη νέων αδειών (Development)
-τη μελέτη, προμήθεια εξοπλισμού και την κατασκευή Φ/Β σταθμών (EPC)
-τη λειτουργία και συντήρηση (Ο&Μ)
Επιπροσθέτως, η εταιρία έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο με  τοπικά Hubs που δίνει τη δυνατότητα να παρέχει υπηρεσίες After Sales Support σε όλα τα έργα που έχει υλοποιήσει πανελλαδικά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Messaritis έχει συνεργαστεί με όλες τις συστημικές τράπεζες έχοντας περάσει από τους αυστηρότερους ελέγχους, με αποτέλεσμα να διασφαλίζει στους επενδυτές μια άριστη τριμερή συνεργασία.
Η Messaritis Ανανεώσιμες αποτελεί μέλος του ομίλου εταιριών MESSARITIS, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955.
Εξειδικεύεται στην κατασκευή, λειτουργία & συντήρηση Φωτοβολταϊκών σταθμών με αδιάλειπτη παρουσία  από το 2007.
Έχει αδειοδοτήσει, μελετήσει και κατασκευάσει μέχρι σήμερα πάνω από 80 έργα, καθώς επίσης παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης σε περισσότερους από 180 Φ/Β σταθμούς και σε πάνω από 25 νομούς πανελλαδικά. Η εταιρία παραμένει διαχρονικά πιστή στις αξίες της προσφέροντας υπηρεσίες που διακρίνονται για τον υψηλό βαθμό εξυπηρέτησης, την τεχνική υπεροχή και την καινοτομία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης