Τελευταία Νέα
Διεθνή

Von der Leyen (ΕΕ): Είμαστε μακριά από μια συμφωνία με τη Βρετανία - Συνεχίζουμε τις διαπραγματεύσεις

Von der Leyen (ΕΕ): Είμαστε μακριά από μια συμφωνία με τη Βρετανία - Συνεχίζουμε τις διαπραγματεύσεις
Οι ομάδες μας θα συνεχίσουν να εργάζονται σκληρά την επόμενη εβδομάδα. Θα παραμείνουμε σε στενή επαφή τις επόμενες μέρες
Αγεφύρωτο παραμένει το χάσμα μεταξύ ΕΕ και Βρετανίας για την εμπορική συμφωνία που θα διέπει τις σχέσεις των δύο πλευρών μετά το Brexit καθώς τα ζητήματα της αλιεία και οι κρατικές ενισχύσεις για εταιρείες παραμένουν άλυτα.
Παρόλα αυτά, η Ursula von der Leyen σε ανάρτησή της στο Twitter αναφέρει ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό της Βρετανίας Boris Johnson συμφώνησαν οι διαπραγματευτικές ομάδες και από τις δύο πλευρές θα συνεχίσουν να εργάζονται σκληρά για μια συμφωνία την επόμενη εβδομάδα καθώς εξαντλείται ο χρόνος για την επίτευξη και την επικύρωση μιας συμφωνίας πριν η Βρετανία οδηγηθεί σε έξοδο στο τέλος του τρέχοντος έτους.
«Καταγράψαμε την πρόοδο που έχει σημειωθεί στις διαπραγματεύσεις με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Boris Johnson και ομολογουμένως υπάρχει κάποια πρόοδος, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν μεγάλες διαφορές, όπως στην αλιεία », δήλωσε ο von der Leyen.
«Οι ομάδες μας θα συνεχίσουν να εργάζονται σκληρά την επόμενη εβδομάδα. Θα παραμείνουμε σε στενή επαφή τις επόμενες μέρες », είπε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης