Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Αύριο (11/11) η ενημέρωση για το τρίτο τρίμηνο της Coca Cola – Ανησυχίες αναλυτών για το τέταρτο τρίμηνο

tags :
Αύριο (11/11) η ενημέρωση για το τρίτο τρίμηνο της Coca Cola – Ανησυχίες αναλυτών για το τέταρτο τρίμηνο
Βελτίωση έναντι των προηγούμενων τριμήνων αναμένουν στο τρίτο οι αναλυτές, αλλά τα νέα περιοριστικά μέτρα μειώνουν την ορατότητα του τελευταίου τριμήνου
Αύριο (11/11) πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης αναμένεται η ενημέρωση για την πορεία των αποτελεσμάτων της Coca Cola 3E για το τρίτο τρίμηνο.
Ωστόσο, οι αναλυτές ανησυχούν περισσότερο για την πορεία του τελευταίου τριμήνου της τρέχουσας χρήσης μετά τα νέα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί σε πολλές χώρες.
Αναφορικά με το τρίτο τρίμηνο, οι μέσες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πωλήσεις 1,788 δισ. ευρώ μειωμένες κατά 2,3% σε ουδέτερη συναλλαγματική βάση.
Ο όγκος των πωλήσεων αναμένεται να μειωθεί 2,1% και στα 608,4 εκατ. unit cases.
Η Eurobank Equities σημειώνει πως περιμένει βελτίωση στους όγκους στο τρίτο τρίμηνο αλλά το lockdown στην Ευρώπη μπορεί να επηρεάσει τις προβλέψεις για το τέταρτο τρίμηνο.
Η ΑΧΕ περιμένει μείωση πωλήσεων 4% (σε ουδέτερες συναλλαγματικές ισοτιμίες) και σχεδόν σταθερή ανάπτυξη του όγκου των πωλήσεων και χαμηλό μονοψήφια υποχώρηση του μείγματος τιμών.
Οι πωλήσεις αναμένεται συνολικά να υποχωρήσουν 8,4% και στα 1,797 δισ. ευρώ στο τρίτο τρίμηνο.
Η μετοχή της Coca Cola κατέγραψε χθες άνοδο 18,3% με την τιμή να διαμορφώνεται στα 23,56 ευρώ και την αποτίμηση στα 8,7 δισ. ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης