Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Οι εκτιμήσεις των αναλυτών για το τρίτο τρίμηνο της Τιτάν – Αύριο (12/11) τα αποτελέσματα

tags :
Οι εκτιμήσεις των αναλυτών για το τρίτο τρίμηνο της Τιτάν – Αύριο (12/11) τα αποτελέσματα
Καλά αποτελέσματα περιμένουν οι αναλυτές λόγω των τιμών των καυσίμων και των μέτρων περιορισμού του κόστους που έλαβε η διοίκηση
Συνολικά καλή πορεία στο τρίτο τρίμηνο περιμένουν οι αναλυτές για την Τιτάν, λόγω των κινήσεων μείωσης κόστους αλλά και του χαμηλότερου κόστους καυσίμων.
Η ανάπτυξη των κερδών εκτιμάται ότι θα συνεχιστεί παρά την αναστάτωση που έχει προκαλέσει ο Covid-19.
Η Τιτάν θα δημοσιεύσει αποτελέσματα αύριο (12/11) πριν το άνοιγμα της αγοράς, ενώ στις 16:00 η διοίκηση θα ενημερώσει τους αναλυτές.
Σύμφωνα με τους αναλυτές της Euroxx τα έσοδα αναμένεται να υποχωρήσουν 2% και στα 413 εκατ. ευρώ, αλλά τα EBITDA αναμένεται να ενισχυθούν 4,7% και στα 90,3 εκατ. ευρώ ενώ τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη θα ενισχυθούν κατά 15% και στα 34,8 εκατ. ευρώ λόγω των χαμηλότερων χρηματοοικονομικών εξόδων.
Για το σύνολο του εννιαμήνου οι πωλήσεις αναμένονται στα 1,199 δισ. ευρώ οριακά μειωμένες κατά 0,7%, τα EBITDA στα 227,1 εκατ. ευρώ ενισχυμένα κατά 9% και τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη στα 67,2 εκατ. ευρώ ενισχυμένα κατά 42,3% με τα δημοσιευμένα να είναι στα 57,2 εκατ. ευρώ αυξημένα κατά 26,4%.
Η Eurobank Equities αναφέρει πως το τρίτο τρίμηνο είναι παραδοσιακά ισχυρό και περιμένει πως η εισηγμένη θα επιβεβαιώσει με τη λειτουργική της πορεία την ανθεκτικότητά της παρά την πανδημία.
Περιμένει έσοδα 413 εκατ. ευρώ μειωμένα κατά 2,5%, EBITDA 84 εκατ. ευρώ μειωμένα κατά 2,1% και καθαρά κέρδη 25 εκατ. ευρώ από 32 εκατ. ευρώ στην αντίστοιχη περσινή περίοδο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης