Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αχτσιόγλου: Εκτός τόπου και χρόνου οι πανηγυρισμοί του Σταϊκούρα

Αχτσιόγλου: Εκτός τόπου και χρόνου οι πανηγυρισμοί του Σταϊκούρα
Επίθεση της Έφης Αχτσιόγλου στην κυβέρνηση
Απάντηση στους πανηγυρισμούς του υπουργού οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα που υποστήριξε ότι η Κομισιόν αναγνωρίζει την προσπάθεια της Ελλάδας, έδωσε με ανακοίνωσή της η Έφη Αχτσιόγλου.
«Την ώρα που η ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται σκληρά, χωρίς, μάλιστα, να έχει την αναγκαία στήριξη του κράτους, τόσο σε επίπεδο δημόσιας υγείας όσο και για την οικονομική της επιβίωση, ο κ. Σταϊκούρας, βρισκόμενος κυριολεκτικά εκτός τόπου και χρόνου, αυτοθαυμάζεται πανηγυρικά για τις επιδόσεις του ίδιου και της κυβέρνησης.
Οι πανηγυρισμοί του υπουργού Οικονομικών είναι τουλάχιστον παράταιροι, όταν η χώρα αναμένεται πια να έχει μία από τις βαθύτερες υφέσεις στην Ευρώπη, συνιστούν, δε, προσβολή για τις χιλιάδες των ανέργων, τους εργαζόμενους που φτωχοποιούνται, τα νοικοκυριά που έχασαν ήδη 4 δισ. ευρώ εισοδήματος, τους μικρούς και μικρομεσαίους επιχειρηματίες που βρίσκονται σε οριακό σημείο επιβίωσης, τις χιλιάδες των ανθρώπων σε κλάδους αόρατους για την κυβέρνηση όπως ο πολιτισμός, που ζουν σε ακραία ανασφάλεια», αναφέρει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Εργασίας:
Είναι βέβαιο ότι η πρόσκρουση της κυβέρνησης με την πραγματικότητα θα είναι σφοδρή.
Το πρόβλημα είναι ότι το χάσμα αυτό το πληρώνει ήδη ακριβά η κοινωνία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης