Τελευταία Νέα
Διεθνή

Erdogan: Η Τουρκία είναι αποφασισμένη να επιφέρει νέα άνθηση στην οικονομία και τη δημοκρατία

Erdogan: Η Τουρκία είναι αποφασισμένη να επιφέρει νέα άνθηση στην οικονομία και τη δημοκρατία
Με την κινητοποίηση εγχώριων και διεθνών επιχειρηματιών, θα διασφαλίσουμε την επιτάχυνση των επενδύσεων που θα έχουν διαρκή αποτελέσματα στην παραγωγή και την απασχόληση, είπε ο Τούρκος πρόεδρος
H τουρκική κυβέρνηση προετοιμάζει το έδαφος για νέες μεταρρυθμίσεις στην οικονομία και τη δικαιοσύνη για να μπει η χώρα σε μια νέα εποχή δήλωσε ο Erdogan στις 20/11.
"Είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε μια νέα εποχή άνθησης για την οικονομία και τη δημοκρατία της Τουρκίας", δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος στην ομιλία του στην εμπορική έκθεση, EXPO 2020, που διοργανώθηκε από την Ανεξάρτητη Βιομηχανική και Επιχειρηματική Ένωση (MÜSIAD) στην Κωνσταντινούπολη.
Τόνισε επίσης ότι στοχεύουν το συντομότερο δυνατόν, να υποβάλουν στο Κοινοβούλιο μεταρρυθμίσεις σχετικά με την οικονομία και τη δημοκρατία.
«Κάνουμε προετοιμασίες που θα ενισχύσουν τις οικονομικές μας πολιτικές, θα ανεβάσουν το φραγμό της δημοκρατίας και των ελευθεριών μας και θα οδηγήσουν σε χαλάρωση στην καθημερινή ζωή του έθνους μας», δήλωσε ο Erdogan.

Προστασία υγείας - παραγωγής - απασχόλησης

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι η κυβέρνηση εντείνει τις προσπάθειές της για την προστασία της υγείας του έθνους και τη διασφάλιση της ομαλής παραγωγής και της απασχόλησης.
"Η Τουρκία βρίσκεται σε σχετικά καλύτερη κατάσταση σε μια εποχή που ολόκληρος ο κόσμος καταστρέφεται από το δεύτερο κύμα της επιδημίας του κορωνοϊού", πρόσθεσε.
«Με την κινητοποίηση εγχώριων και διεθνών επιχειρηματιών, θα διασφαλίσουμε την επιτάχυνση των επενδύσεων που θα έχουν διαρκή αποτελέσματα στην παραγωγή και την απασχόληση», είπε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης