Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τσουνάμι πτωχεύσεων το 2021 προβλέπει ο Νορβηγός κροίσος, Petter Stordalen

Τσουνάμι πτωχεύσεων το 2021 προβλέπει ο Νορβηγός κροίσος, Petter Stordalen
Αν δεν συμβεί τίποτα με το σύστημα στήριξης της βιομηχανίας, τότε θα δούμε μαζικές πτωχεύσεις που δεν θα έχουμε ξαναδεί στην ιστορία, προειδοποίησε ο Νορβηγός «βασιλιάς των ξενοδοχείων»
Ο Νορβηγός δισεκατομμυριούχος Petter Stordalen ο οποίος έκανε περιουσία χάρη στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις του, ισχυρίστηκε ότι ο κόσμος θα βιώσει ένα ιστορικών διαστάσεων κύμα πτωχεύσεων μέσα στο 2021.

Μέχρι στιγμής, οι πιθανότητες για ενδεχόμενες μεγάλες πτωχεύσεις είναι χαμηλά, αλλά δεν θα παραμείνουν απαραίτητα έτσι, προειδοποίησε ο κροίσος.
«Όλοι όσοι αντιμετώπισαν κρίσεις γνωρίζουν από την εμπειρία ότι οι χρεοκοπίες δεν έρχονται στην αρχή της κρίσης» δήλωσε ο ίδιος.
«Δεν θα δούμε ένα κύμα πτωχεύσεων σε αυτήν τη φάση, αλλά το 2021, αν δεν συμβεί τίποτα με το σύστημα στήριξης της βιομηχανίας, τότε θα δούμε μαζικές πτωχεύσεις που δεν θα έχουμε ξαναδεί στην ιστορία» πρόσθεσε.

Αισιοδοξία για το εμβόλιο

Ωστόσο, ο δισεκατομμυριούχος είναι αισιόδοξος για ένα ενδεχόμενο εμβόλιο.
«Εάν υπάρχει κάτι που παρακολουθώ στενά, αυτά είναι τα νέα για το εμβόλιο. Αυτό που συμβαίνει είναι ένα θαύμα σε σχέση με όσα λέγονταν πριν μερικούς μήνες» είπε ο Stordalen σχολιάζοντας την παραγωγή εμβολίου.
Ενώ, ισχυρίστηκε ότι ο εμβολιασμός των ευάλωτων ομάδων θα ξεκινήσει το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους (2021).
Ο 58χρονος δισεκατομμυριούχος είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχείων και χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως ευαισθητοποιημένο με το περιβάλλον.
Έχει μια εκτιμώμενη περιουσία της τάξης των 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης