Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Public Black Friday 2020 - Ανανέωσε τα όλα σε τιμές που… δεν υπάρχουν

tags :
Public Black Friday 2020 - Ανανέωσε τα όλα σε τιμές που… δεν υπάρχουν
Φέτος η  Black Friday θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες, καθώς η πανδημία, μας έχει καθηλώσει στο σπίτι, γεγονός που μας δίνει την ευκαιρία να αναζητήσουμε online τα αγαπημένα μας προϊόντα
Έφτασε η χρυσή ευκαιρία την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου να ανανεώσεις τον high-tech εξοπλισμό σου, καθώς και τα gadgets σου.
Αυτή η Black Friday δίνει την ευκαιρία να εξοπλίσεις το σπίτι με την αιχμή της τεχνολογίας, πάμφθηνα μέσω των μεγάλων προσφορών και σε τιμές που δεν βρίσκεις εύκολα αλλού, παρά μόνο στο Public.gr τo οποίo έφερε φέτος το μεγαλύτερο Black Friday που έγινε ποτέ με 2,5 εκατομμύρια προϊόντα από 2.000 συνεργαζόμενα καταστήματα.
Φέτος η  Black Friday θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες, καθώς η πανδημία, μας έχει καθηλώσει στο σπίτι, γεγονός που μας δίνει την ευκαιρία να αναζητήσουμε online τα αγαπημένα μας προϊόντα.
Και τo Public.gr συγκεντρώνει εκατομμύρια προϊόντα σε Black Friday τιμές.
Είτε θέλεις καινούριο smartphone, είτε τηλεόραση, φωτογραφική μηχανή, καινούρια παιχνιδομηχανή είτε ακόμη και… πικάπ για δίσκους βινυλίου, ανήμερα της Μαύρης Παρασκευής θα βρεις τη συσκευή που θα σου κάνει… κλικ!
Δε μπορούμε, όμως, να μιλάμε για «συσκευές» χωρίς να αναφέρουμε και το… υλικό που θα κληθούν αυτές οι συσκευές να προβάλλουν.
Στην κατηγορία προϊόντων πολιτισμού, μπορείς να βρείς Blu-Ray και DVD, ταινίες και σειρές, αλλά και CD και βινύλια με μουσική. 
Παράλληλα, θα βρεις και βιβλία, κόμικς αλλά και παιχνίδια σε Black Friday προσφορές.
Τέλος, η Black Friday πλέον καλύπτει όλα τα καταναλωτικά αγαθά, στα οποία περιλαμβάνονται και είδη σπιτιού, αξεσουάρ, ρούχα, παπούτσια και βέβαια προϊόντα προσωπικής φροντίδας, τα οποία θα βρεις σε μειωμένες τιμές και μεγάλες εκπτώσεις.
Επομένως μπορείς να πας στο  public.gr το μεγαλύτερο ελληνικό marketplace και να κάνεις τα ψώνια σου online, στις καλύτερες τιμές, είτε απ’ ευθείας από το ίδιο το Public είτε μέσω των 2.000 συνεργαζόμενων καταστημάτων του, πάντα με την εγγύηση του Public.
Κάνοντας τις αγορές σου online (ή τηλεφωνικά) κερδίζεις και στο κομμάτι της παράδοσης των προϊόντων.
Το site του Public σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις κανονικά τις αγορές σου από την άνεση του σπιτιού σου και στη συνέχεια να παραλάβεις τα προϊόντα σου από την ασφάλεια, τη ζεστασιά και τη θαλπωρή του… καναπέ σου!
Οι άνθρωποι του Public θα φροντίσουν ώστε να φτάσουν στην πόρτα σου, λαμβάνοντας όλες τις προφυλάξεις!
Και μην ξεχνάς να γραφτείς στο newsletter του  Public για να βλέπεις όλες τις προσφορές και να προλάβεις!
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης