Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης: Ντροπή για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η ομιλία Λαγού

Ανδρουλάκης: Ντροπή για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η ομιλία Λαγού
«Ντροπή για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η ομιλία Λαγού»
Την οργή του ευρωβουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη προκάλεσε η απόφαση του προεδρείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, να δώσει τον λόγο στον καταδικασθέντα Ιωάννη Λαγό.
«Σήμερα είναι μέρα ντροπής για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, επειδή δώσατε τον λόγο σε κάποιον που η ελληνική Δικαιοσύνη έχει καταδικάσει για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραξε δολοφονίες.
Ντροπή!», ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης στο κλείσιμο της ομιλίας του στην συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου για τις παράνομες τουρκικές ενέργειες στα Βαρώσια.
Ο Λαγός βρίσκεται στις Βρυξέλλες, παρά την σε βάρος του καταδίκη, καθώς δεν έχει προχωρήσει ακόμη η άρση της βουλευτικής του ασυλίας.
Σε ό,τι αφορά στα Βαρώσια, ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «τα σπίτια έχουν τις πόρτες και τα παράθυρα τους ανοιχτά 46 χρόνια τώρα, περιμένοντας να επιστρέψουν οι Ελληνοκύπριοι πρόσφυγες που βίαια εκδιώχθηκαν» από τον Αττίλα.
Όμως, οι ενέργειες του Erdogan μαζί με τον εκλεκτό του κ. Tatar, σβήνουν τις ελπίδες επιστροφής στα πατρογονικά τους εδάφη και υπηρετούν το καταστροφικό σχέδιο της διχοτόμησης.
Καταδίκασε επίσης τον στρουθοκαμηλισμό των Ευρωπαίων μπροστά στις ενέργειες του Erdogan, επισημαίνοντας στον κ. Borrell ότι οι κυρώσεις και το εμπάργκο όπλων στην Τουρκία είναι μονόδρομος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης