Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Διατήρηση της συσσώρευσης περιμένουν οι αναλυτές – Το βλέμμα στα αποτελέσματα

tags :
ΧΑ: Διατήρηση της συσσώρευσης περιμένουν οι αναλυτές – Το βλέμμα στα αποτελέσματα
Μετά το κλείσιμο δημοσιεύουν αποτελέσματα Alpha Bank και ΟΠΑΠ – Στο επίκεντρο και η Jumbo λόγω υψηλότερου των εκτιμήσεων έκτακτου μερίσματος 
Με το Dow Jones να κλείνει πάνω από τις 30.000 μονάδες και τις ευρωπαϊκές αγορές χθες να κλείνουν με άνοδο το ΧΑ συσσώρευσε καταγράφοντας ήπια ανοδική κίνηση.
Για σήμερα οι αναλυτές περιμένουν διατήρηση των τάσεων συσσώρευσης με ανοδικές διαθέσεις και με το βλέμμα να είναι στραμμένο στις αγορές του εξωτερικού.
Επιπλέον και στα εταιρικά αποτελέσματα παραμένει το ενδιαφέρον των επενδυτών μετά και τις χθεσινές δημοσιεύσεις από Motor Oil, Fourlis και Aegean.
Τα αποτελέσματα της Motor Oil ήταν ανώτερα των εκτιμήσεων ενώ της Aegean και της Fourlis λίγο χαμηλότερα των εκτιμήσεων.
Σήμερα μετά το κλείσιμο δημοσιεύει ο ΟΠΑΠ με τους αναλυτές να περιμένουν στο τρίτο τρίμηνο σχετικά ανθεκτική πορεία με μείωση 1% στα έσοδα και EBITDA 102 εκατ. ευρώ μειωμένα κατά 1%.
Τα καθαρά κέρδη αναμένονται στα 49 εκατ. ευρώ χαμηλότερα κατά 3% έναντι του περσινού τριμήνου.
Η Eurobank Equities σημειώνει πως δεν περιμένει προσωρινό μέρισμα από τον ΟΠΑΠ.
Μετά το κλείσιμο δημοσιεύει αποτελέσματα και η Alpha Bank.
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί και η Jumbo μετά την ανακοίνωση για καταβολή έκτακτου μερίσματος 0,38 ευρώ ανά μετοχή, το οποίο είναι υψηλότερο από τις εκτιμήσεις της αγοράς.

Eurobank Equities
Περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει σήμερα λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων και σταθεροποιητικών τάσεων στις ευρωπαϊκές αγορές.

Euroxx
Λόγω της πορείας των διεθνών αγορών περιμένουμε η αγορά να κινηθεί υψηλότερα σήμερα.

Beta
Alpha Bank, ΟΠΑΠ και Κρι-Κρι δημοσιεύουν αποτελέσματα σήμερα, ενώ Motor Oil, Fourlis και Alpha Bank έχουν τηλεδιάσκεψη για την ενημέρωση των αναλυτών.
Η θετική ψυχολογία στο εξωτερικό θα αποτελέσει καύσιμο για το αγοραστικό ενδιαφέρον στην εγχώρια αγορά.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης