Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Παναγιώτης Γκυρίνης, δήμαρχος Αλεξάνδρειας Ημαθίας: Προτεραιότητά μας είναι να ενισχύσουμε τον τουρισμό

tags :
Παναγιώτης Γκυρίνης, δήμαρχος Αλεξάνδρειας Ημαθίας: Προτεραιότητά μας είναι να ενισχύσουμε τον τουρισμό
Υπήρχε μια έντονη παρουσία των Ισραηλινών στην περιοχή
Για την Αλεξάνδρεια Ημαθίας ως τουριστικό προορισμό, για τις προοπτικές ανάπτυξης και τα έργα που υλοποιούνται στην περιοχή μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9, ο Παναγιώτης Γκυρίνης, δήμαρχος της Αλεξάνδρειας στην Ημαθία.
«Είμαστε στην καρδιά της Μακεδονίας και από εδώ κάποιος μπορεί να πάει παντού και να επισκεφθεί όλες τις ομορφιές της Μακεδονίας. Υπάρχουν βιομηχανίες οι οποίες συλλέγουν και τυποποιούν ή μεταποιούν τα προϊόντα, την πρωτογενή παραγωγή του τόπου, και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς. Όσον αφορά τα ροδάκινα είμαστε στην κορυφή της παραγωγής, της ποιότητας και της μεταποίησης παγκοσμίως», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Π. Γκυρίνης.
«Υπήρχε μια έντονη παρουσία των Ισραηλινών στην περιοχή. Είναι στο μυαλό μας και είναι προτεραιότητά μας να εκμεταλλευτούμε όλα αυτά τα προσόντα και τις ιδιαιτερότητες που έχει ο τόπος μας. Προσπαθούμε και φροντίζουμε και κάποια στιγμή πιστεύω ότι όλα αυτά να γίνουν πραγματικότητα και θα μπορούμε να αυξήσουμε τον τουρισμό στον τόπο μας», συμπληρώνει ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:
https://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=88225

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης