Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μπαράζ δημοσκοπήσεων δείχνει ότι το 79% των ψηφοφόρων του Trump πιστεύει στην εκλογική απάτη στις ΗΠΑ – Πως στήθηκε η νοθεία

Μπαράζ δημοσκοπήσεων δείχνει ότι το 79% των ψηφοφόρων του Trump πιστεύει στην εκλογική απάτη στις ΗΠΑ – Πως στήθηκε η νοθεία
Είναι αλήθεια ότι υπήρξε νοθεία στις αμερικανικές εκλογές στις ΗΠΑ στις 3 Νοεμβρίου 2020; - Έχει σχέδιο να επανέλθει στην πολιτική σκηνή το 2024 στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση ο Trump;
Το 79% των ψηφοφόρων του Trump υποστηρίζει ότι υπήρξε νοθεία στις εκλογές στις ΗΠΑ με βάση μπαράζ δημοσκοπήσεων.
Ο αμερικανός Πρόεδρος Trump ξεκίνησε την διαδικασία μετάβασης… ωστόσο επιμένει ότι υπήρξε νοθεία στις εκλογές.
Το βασικό ερώτημα είναι που στηρίζει ο Trump αυτή την επιχειρηματολογία περί νοθείας και γιατί επιμένει… σε τι αποσκοπεί.
Είναι αλήθεια ότι υπήρξε νοθεία στις αμερικανικές εκλογές στις ΗΠΑ στις 3 Νοεμβρίου 2020;
Έχει σχέδιο να επανέλθει στην πολιτική σκηνή το 2024 στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση ο Trump;
Τι από όλα αυτά ισχύει;

Image
Νοθεία στις εκλογές στις 3 Νοεμβρίου 2020

Η νοθεία στις εκλογές στις 3 Νοεμβρίου 2020 ήταν μια τεράστια επιχείρηση, η οποία περιελάμβανε εκτεταμένη ανομία και παράνομες συνεργασίες μεταξύ ιδιωτών και δημοσίων υπαλλήλων.
Κατά ορισμένες πηγές εργάζονται για να καλύψουν τα ίχνη τους από την Ημέρα των Εκλογών, αλλά δεν προχώρησαν αρκετά γρήγορα.
Τώρα, τα δικαστήρια πρέπει να τους εμποδίσουν να καταστρέψουν άλλα αποδεικτικά στοιχεία, έτσι ώστε οι πολίτες της Πενσυλβανίας - και η υπόλοιπη χώρα - να μπορούν να εκτιμήσουν με ακρίβεια τι πραγματικά συνέβη.
Η αγωγή που κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό περιφερειακό δικαστήριο στις 21 Νοεμβρίου αναφέρει και τεκμηριώνει μια μεγάλη ποικιλία παράνομων πρακτικών που χρησιμοποιήθηκαν για να διογκώσουν τον αριθμό των ψήφων που έλαβε ο δημοκρατικός υποψήφιος Joe Biden.
Συγκεκριμένα υπάρχουν αποδείξεις ότι υπήρξε μεγάλη μεταφορά ψηφοφόρων από κομματικούς του Biden κατά τρόπο εξόφθαλμο.

Οι ταχυδρομικές ψήφοι

Ένας άνευ προηγουμένου αριθμός ψήφων μέσω αλληλογραφίας έλαβε χώρα π.χ. στην Πενσυλβάνια, αλλά το ενδιαφέρον είναι ότι ενώ στο παρελθόν τα ποσοστά απόρριψης των ταχυδρομικών ψήφων ήταν μεγάλα, λόγω λαθών ή μη ταυτοποίησης στοιχείων, στις εκλογές στις 3 Νοεμβρίου 2020 απορρίφθηκε μόλις το 0,03% ή 1000 ψήφοι.

Πως στήθηκε η νοθεία;

Ομάδες δημοκρατικών που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία είχαν πάρει εντολές να αναζητήσουν τα προβληματικά ψηφοδέλτια και εν συνεχεία τους δόθηκε η ευκαιρία να διορθώσουν τα ψηφοδέλτια τους για να βεβαιωθούν ότι είναι έγκυρα.
Σε τουλάχιστον ορισμένες περιπτώσεις, σε μέλη του Δημοκρατικού Κόμματος δόθηκαν ακόμη λίστες ψηφοφόρων για να επικοινωνήσουν σχετικά για να διορθώσουν τα λάθη.
Η διαδικασία αυτή αποτελεί κατάφορη παραβίαση των νόμων της Πενσυλβανίας.

Υπήρχαν πολλοί τρόποι…

Αυτός δεν είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο οι Δημοκρατικοί παραβίασαν το νόμο για να στηρίξουν τον Biden.
Κατασκεύασαν ψηφοφόρους.
Υπήρξαν λίστες μεταξύ των δημοκρατικών οι οποίες περιέχουν ονόματα όπως «Mary April Smith», ακολουθούμενο από «Mary May Smith», «Mary June Smith», «Mary July Smith» και ούτω καθεξής.

Μεγάλη απάτη στην Τζόρτζια των ΗΠΑ

Αποκαλύφθηκε ότι χιλιάδες στη Τζόρτζια είναι εγγεγραμμένοι σε ταχυδρομικές, εμπορικές διευθύνσεις και όχι σε κατοικίες.
Οι διευθύνσεις που αναφέρονται στους καταλόγους ψηφοφόρων των δημοκρατικών δεν είναι οικίες αλλά ταχυδρομικές διευθύνσεις.
Ο εκλογικός νόμος της Τζόρτζια αναφέρει ότι «η κατοικία οποιουδήποτε ατόμου θεωρείται ότι βρίσκεται στον τόπο στον οποίο έχει καθοριστεί η κατοικία αυτού του προσώπου, χωρίς να έχει απομακρυνθεί από αυτήν».

Εθνική συνομωσία μέσω της εκλογικής διαδικασίας

Υπήρξε εθνική συνομωσία από χώρες όπως η Κούβα, η Βενεζουέλα και η «πιθανόν η Κίνα» για να ανατρέψει εκλογικό αποτέλεσμα..
Υπάρχουν αποδείξεις ότι το σύστημα Dominion το λογισμικό που χρησιμοποιήθηκε σε πολλές πολιτείες είχε παραβιαστεί και νοθευτεί.
Υπάρχουν πληροφορίες από μάρτυρες ότι η Smartmatic που διαχειρίζεται το λογισμικό Dominion, ότι αυτό χρησιμοποιήθηκε από τον πρώην σοσιαλιστή δικτάτορα της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες για να εκλεγεί.
Ο πληροφοριοδότης είπε ότι «το λογισμικό και ο θεμελιώδης σχεδιασμός του ηλεκτρονικού εκλογικού συστήματος και του λογισμικού της Dominion και άλλων εταιρειών εκλογών που βασίζονται σε εκλογές βασίζεται σε λογισμικό που είναι απόγονος του Smartmatic Electoral Management System».

Ορισμένοι χρησιμοποίησαν το Smartmatic και το Dominion την Ημέρα των Εκλογών για να διασφαλίσουν ότι δεν θα χάσουν τις εκλογές...


Η Smartmatic αρνήθηκε τυχόν δεσμούς με την Dominion, ενώ η Dominion δήλωσε ότι «δεν έχει σχέσεις ιδιοκτησίας με την οικογένεια Pelosi, την οικογένεια Feinstein, την Clinton Global Initiative, τη Scytl ή οποιαδήποτε σχέση με τη Βενεζουέλα».
Η Dominion αγόρασε περιουσιακά στοιχεία από μια θυγατρική της Smartmatic τρία χρόνια μετά την πώληση.
Η Smartmatic έγραψε στον ιστότοπό της ότι «δεν έχει δεσμούς με κυβερνήσεις ή πολιτικά κόμματα σε καμία χώρα.
Ποτέ δεν ανήκε, χρηματοδοτήθηκε ή υποστηρίχθηκε από καμία κυβέρνηση»
Αυτό είναι περίεργο, αλλά τα Wikileaks είχαν αποκαλύψει εμπιστευτικά έγγραφα που αποκαλύπτουν το σκοτεινό υπόβαθρο του Smartmatic.
Η εταιρεία Smartmatic Corporation που συμμετείχαν στις εκλογές στην Βενεζουέλα είναι ένα αίνιγμα για το ποιος έχει την ιδιοκτησία ενώ είναι εντυπωσιακό ότι έχει επιβλέψει αρκετές νίκες του Προέδρου Hugo Chavez στην Βενεζουέλα.
Η Smartmatic ισχυρίστηκε ότι είναι αμερικανική, αλλά οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της - πιθανώς ελίτ της Βενεζουέλας παραμένουν κρυμμένοι πίσω από έναν ιστό εταιρειών off shore στις Κάτω Χώρες και τα Μπαρμπάντος.

Ποιος ελέγχει την Smartmatic;

Η Smartmatic ιδρύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1990 από τρεις πολίτες της Βενεζουέλας, τον Antonio Mugica, τον Alberto Anzola και τον Roger Pinate.
Δημιούργησαν ένα ηλεκτρονικό δίκτυο ικανό να χειριστεί χιλιάδες ταυτόχρονες εισόδους χρηστών, διαχειριζόμενο πληροφορίες.
 Είχαν δημιουργήσει το δίκτυο ATM στο Μεξικό και το 2000 κατασκεύασαν σύστημα - πλατφόρμες ηλεκτρονικών ψηφοφοριών. Η εταιρεία δημιούργησε την κοινοπραξία SBC με τον πάροχο τηλεπικοινωνιών της Βενεζουέλας CANTV (που ανήκε τότε στο 28% της Verizon) και μια εταιρεία λογισμικού που ονομάζεται Bizta.
Η Smartmatic κατείχε το 51% της κοινοπραξίας, η CANTV είχε 47% και η Bizta, 2%.
Οι ίδιοι είχαν δηλώσει ότι στο μετοχικό κεφάλαιο συμμετέχει και η Δημοκρατία της Βενεζουέλας μέσω μιας εταιρίας της FONCREI.

Το αίνιγμα

Η εταιρία Smartmatic είναι ένα αίνιγμα.
Η εταιρεία ήρθε από το πουθενά για να πλειοδοτήσει σε μια σύμβαση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων σε μια εκλογική διαδικασία που τελικά επιβεβαίωσε την εκλογή Chaves προκαλώντας διαδηλώσεις της αντιπολίτευσης στην Βενεζουέλα.
Η καλύτερη μας υπόθεση είναι ότι υπάρχουν πιθανώς αρκετοί γνωστοί επιχειρηματίες της Βενεζουέλας που υποστηρίζουν την εταιρεία που προτιμούν την ανωνυμία είτε λόγω της πολιτικής τους σχέσης είτε, ίσως, επειδή διαχειρίζονται τα συμφέροντα των ανώτερων κυβερνητικών αξιωματούχων της Βενεζουέλας.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης