Τελευταία Νέα
Διεθνή

Powell (ΗΠΑ): Νόθευσαν τις εκλογές με πολλούς τρόπους, κατέθεσα αγωγή για Μίσιγκαν και Τζόρτζια

Powell (ΗΠΑ): Νόθευσαν τις εκλογές με πολλούς τρόπους, κατέθεσα αγωγή για Μίσιγκαν και Τζόρτζια
Για προσπάθειες υφαρπαγής της νίκης του Donald Trump και εκτεταμένη νοθεία έκανε λόγο η δικηγόρος Sidney Powell
Για προσπάθειες υφαρπαγής της νίκης του Donald Trump και εκτεταμένη νοθεία έκανε λόγο με νέες δηλώσεις της η γνωστή Αμερικανίδα δικηγόρος Sidney Powell.
Ειδικότερα, η κυρία Powell, γνωστή για τους ισχυρισμούς της ότι οι αμερικανικές εκλογές του 2020 νοθεύτηκαν προς όφελος του Δημοκρατικού υποψηφίου Joe Biden επειδή το λογισμικό Dominion άλλαξε ψήφους, επιβεβαίωσε ότι δεν είναι μέλος της νομικής ομάδας της εκλογικής εκστρατείας Trump, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι συνεχίζει τη μάχη για την αποκάλυψη της απάτης εις βάρος των Αμερικανών πολιτιών.
Και ενώ, όπως έχει γνωστό από το επιτελείο Trump, «η Sidney Powell δραστηριοποιείται νομικά ως μεμονωμένο άτομο» κατέθεσε δύο αγωγές το βράδυ της Τετάρτης 26 Νεομβρίου: μία για το Μίσιγκαν και μία για την Τζόρτζια.

«Tι έγινε η Τζόρτζια»

-Τουλάχιστον 96.600 καταμετρήθηκαν, χωρίς να έχουν ψηφίσει ποτέ οι αντίστοιχοι πολίτες.
Ως εκ τούτου, 96.600 πρέπει να αγνοηθούν.
-Οι Kemp και Raffensperger έσπευσαν να αγοράσουν το σύστημα Dominion (λογισμικό του 2019) για τις προεδρικές εκλογές του 2020 χωρίς να δείξουν τη δέουσα επιμέλεια και αγνοώντας ζητήματα ασφάλειας.
-Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ότι παραβιάστηκαν τα μηχανήματα ψηφοφορίας και ότι οι μηχανές συνδέθηκαν στο Διαδίκτυο κατά παράβαση των ομοσπονδιακών νόμων.
-Οι υπάλληλοι της κομητείας Fulton επικαλέστηκαν διαρροή νερού για να διώξουν παρατηρητές και εργαζόμενους για αρκετές ώρες το βράδυ των Εκλογών.
«Αρκετοί εργαζόμενοι παρέμειναν χωρίς επίβλεψη με τις εκλογικές μηχανές ψηφοφορίας μέχρι τη 1:00 π.μ.
-Πραγματοποιήθηκαν αλλαγές στις εκλογικές διαδικασίες, κατά παράβαση του αμερικανικού συντάγματος.

«Τι έγινε στο Mίσιγκαν»

Στο Μίσιγκαν, η Powell επιδιώκει την ακύρωση των αποτελεσμάτων, υποστηρίζοντας ότι «έλαβαν χώρα εκατοντάδες χιλιάδες παράνομες, μη επιλέξιμες, διπλές ή καθαρά πλασματικές ψηφοφορίες» - κάτι που συνιστά η «μαζική εκλογική απάτη» η οποία διευκόλυνε τη νίκη του Biden.

Σε ανεξάρτητο σχόλιο στο CBS, η Powell είχε πει:
«Θα συνεχίσω να αντιπροσωπεύω τους #ΑνθρώπουςτηςΑμερικής (#WeThePeople) που υπέστησαν κλοπή των ψήφων τους από μαζική νοθεία μέσω του Dominion και του Smartmatic».
Πρόσθεσε δε την ετικέτα «#KrakenOnSteroids», ως αναφορά σε προηγούμενα σχόλιά της και παρομοίασε τις προσεχείς αποκαλύψεις της με «αποδέσμευση του Κράκεν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης