Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΕΒΨ&L: Προτείνει τη δημιουργία cluster και επιτροπής για τη διαχείριση και διανομή των εμβολίων Covid-19

ΕΕΒΨ&L: Προτείνει τη δημιουργία cluster και επιτροπής για τη διαχείριση και διανομή των εμβολίων Covid-19
Πρόταση ελληνικών βιομηχανιών ψύχους & Logistics για τα εμβόλια Covid-19
Προτείνει τη δημιουργία επιτροπής εμπειρογνωμόνων αποτελούμενοι από φορείς συναφείς της Ψυχρής Εφοδιαστικής και του Αεροδρομίου και τη δημιουργία ενός cluster με σκοπό να ενισχυθούν υπάρχουσες υποδομές για τον σχεδιασμό, τη διαχείριση και διανομή.
H Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics (ΕΕΒΨ&L) κατέθεσε στο Υπουργείο Υγείας πρόταση δημιουργίας συστάδας συνεργατικού σχηματισμού των βιομηχανιών ψύχους & Logistics για τα εμβολιαστικά κέντρα Covid-19.
Mε ανακοίνωση της η ΕΕΒΨ&L χαρακτηρίζει ως τη μεγαλύτερη πρόκληση στα χρονικά του κλάδου των Logistics και της Ψυχρής Εφοδιαστικής τη μεταφορά και διαχείριση του πολύτιμου εμβολίου για τον Covid-19.
Η ΕΕΒΨ&L έχει προτείνει τη δημιουργία επιτροπής εμπειρογνωμόνων αποτελούμενοι από φορείς συναφείς της Ψυχρής Εφοδιαστικής και του Αεροδρομίου και τη δημιουργία ενός cluster με σκοπό να χρησιμοποιηθούν και να ενισχυθούν υπάρχουσες υποδομές για τον σχεδιασμό, τη διαχείριση και διανομή των φαρμάκων, λόγω της ιδιαίτερης διαχείρισης που χρειάζεται, προκειμένου να διατηρηθεί η Αλυσίδα Αξίας του εμβολίου COVID-19.
Η ΕΕΒΨ&L έχει τεθεί στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας προκειμένου να παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον χάρτη των εταιρειών της Ψυχρής Εφοδιαστικής, και του τρόπου υποστήριξης των υπηρεσιών σε σχέση με το εμβόλιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης