Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ερρίκος Ντυνάν: Ιατρική αποστολή στη Θεσσαλονίκη για τη στήριξη του ΕΣΥ

tags :
Ερρίκος Ντυνάν: Ιατρική αποστολή στη Θεσσαλονίκη για τη στήριξη του ΕΣΥ
Ερρίκος Ντυνάν: Ιατρική αποστολή στη Θεσσαλονίκη για τη στήριξη του ΕΣΥ
Το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, ανταποκρινόμενo στην πρόσκληση και στις ανάγκες της Πολιτείας, κινητοποιεί πλέον, σε εθελοντική βάση, και το ιατρικό και νοσηλευτικό δυναμικό του, με στόχο την ενίσχυση σε εξειδικευμένο προσωπικό των δημόσιων δομών υγείας της Θεσσαλονίκης.
Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, με αφετηρία τη μετακίνηση δύο αναισθησιολόγων που θα συνδράμουν δημόσια νοσοκομεία της πόλης, τα οποία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, από το Ερρίκος Ντυνάν συγκροτείται ήδη κατάλογος εθελοντών ιατρών και νοσηλευτών για τη στήριξη των δομών του ΕΣΥ στη Θεσσαλονίκη. Σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας για τις δύο αναισθησιολόγους που αναχωρούν άμεσα για τη Θεσσαλονίκη, η πρώτη θα ενταχθεί στο ιατρικό δυναμικό του ΑΧΕΠΑ και η δεύτερη θα συνδράμει άλλες δημόσιες δομές υγείας της πόλης.
Επισημαίνεται ότι, όπως και στην πρώτη φάση της πανδημίας, το Ερρίκος Ντυνάν διαθέτει για την κάλυψη των αναγκών του ΕΣΥ, 50 κλίνες νοσηλείας, καθώς και 14 κλίνες ΜΕΘ για non-Covid ασθενείς, ώστε να απελευθερωθούν κλίνες νοσηλείας και ΜΕΘ στα δημόσια νοσοκομεία για τους ασθενείς με Covid–19.
‘Εχοντας λάβει την παγκοσμίου εμβέλειας διαπίστευση JCI, το Ερρίκος Ντυνάν εγγυάται για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, καθώς και για την ασφάλεια των ασθενών και του προσωπικού του. Με τις άρτιες υποδομές του, πρωτίστως όμως με το υψηλής κατάρτισης ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, είναι αρωγός στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης