Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Global Research: Ένα τρομακτικό μέλλον, το όραμα για την μετά covid εποχή – Το πείραμα Great Reset και τα σενάρια συνωμοσίας

Global Research: Ένα τρομακτικό μέλλον, το όραμα για την μετά covid εποχή – Το πείραμα Great Reset και τα σενάρια συνωμοσίας
Η λευκή βίβλος 31 σελίδων περιλαμβάνει το πώς θα εξελιχθεί ο κόσμος στην μετά κορωνοιό – covid – εποχή με ορίζοντα έως το 2030
Τι περιλαμβάνει η Λευκή Βίβλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ WEF;
Τι είναι το Great Reset η Μεγάλη Επαναφορά που αποτελεί αντικείμενο συνωμοσιολογίας;
Τι σημαίνει επιστροφή… στο μέλλον που παρουσιάζει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ;
 
Η λευκή βίβλος 31 σελίδων

Η λευκή βίβλος 31 σελίδων περιλαμβάνει το πώς θα εξελιχθεί ο κόσμος στην μετά κορωνοιό – covid – εποχή αναφέρει η Global Research
Ταυτόχρονα συνδυάζεται με το Great Reset την μεγάλη επαναφορά που σχεδιάζουν οι ελίτ του πλανήτη επίσης στην μετά κορωνοιό εποχή.
Για πολλούς η λευκή βίβλος που δεν είναι η τελική της έκδοση αποτελεί περισσότερο μια ανάλυση για να μετρήσει τις αντιδράσεις του κόσμου απέναντι σε αυτά που έρχονται…
Υπόσχεται ένα τρομακτικό μέλλον για το 80% του πληθυσμού (που επιβιώνει).
Το βιβλίο του George Orwell ίσως δεν αποτελεί φαντασία, απλά η ονειροφαντασία, η δυστοπία γίνεται πραγματικότητα.

Το χρονικό πλαίσιο των αλλαγών που θα έρθουν είναι 10ετές - έως το 2030 - η ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών 2021 - 2030 πρέπει να εφαρμοστεί.

Εναλλακτικά μέτρα ως απάντηση στην μετά COVID-19 εποχή:

-Επιτάχυνση των ψηφιοποιημένων διαδικασιών εργασίας, με αποτέλεσμα το 84% όλων των διαδικασιών εργασίας να πραγματοποιούνται με ψηφιακές, ή εικονικές ή βιντεοδιάσκεψεις

-Περίπου το 83% των ανθρώπων προγραμματίζεται να εργάζονται εξ αποστάσεως – δεν προάγεται η αλληλεπίδραση μεταξύ συναδέλφων – και υποστηρίζεται η κοινωνική αποστασιοποίηση.

-Περίπου το 50% όλων των εργασιών προγραμματίζονται να αυτοματοποιηθούν - με άλλα λόγια, η ανθρώπινη εργασία θα μειωθεί δραστικά, ακόμη και με την εξ αποστάσεως εργασία.

-Επιταχύνετε η ψηφιοποίηση.
Το 42% της αναβάθμισης των δεξιοτήτων ή της κατάρτισης για νέες δεξιότητες θα ψηφιοποιηθεί, με άλλα λόγια, χωρίς ανθρώπινη επαφή όλα θα καταγράφονται σε υπολογιστές, τεχνητή νοημοσύνη (AI), αλγόριθμοι.

-Επιτάχυνση της εφαρμογής προγραμμάτων αναβάθμισης.
Το 35% των δεξιοτήτων προγραμματίζεται να «επαναχρησιμοποιηθεί» δηλ. οι υπάρχουσες δεξιότητες προγραμματίζονται να εγκαταλειφθούν, να κηρυχθούν ανενεργές.

-Το 34% των υφιστάμενων οργανώσεων σχεδιάζεται να «αναδιαρθρωθεί» - ή, με άλλα λόγια, οι υπάρχουσες οργανωτικές δομές θα κηρυχθούν παρωχημένες - για να δημιουργηθεί χώρος για νέα σύνολα οργανωτικών πλαισίων, ψηφιακά δομές που παρέχουν τον μέγιστο έλεγχο όλων των δραστηριοτήτων.

-Προσωρινή εκχώρηση ή ενοικίαση εργαζομένων σε διαφορετικές εργασίες - αυτό αναμένεται να αγγίξει το 30% του εργατικού δυναμικού.
Αυτό σημαίνει επίσης εντελώς διαφορετικές κλίμακες αμοιβών - πιθανότατα θα εφαρμοστεί το μοντέλο των πολυεπίπεδων μισθών, θα καταργηθούν οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας.
Θα υπάρχει ένας «γενικός βασικός μισθός» ή «βασικό εισόδημα» ο οποίος όμως θα καθιστά τον άνθρωπο απόλυτα εξαρτημένο με ελάχιστα εργασιακά δικαιώματα.

-Μείωση, προσωρινά, του εργατικού δυναμικού και αυτό εκτιμάται ότι θα επηρεάσει το 28% του πληθυσμού.
Είναι ένα επιπλέον ποσοστό ανεργίας, μεταμφιεσμένο, καθώς με την λέξη «προσωρινό» δεν θα επανέλθει ποτέ σε πλήρη απασχόληση.

-Μόνιμη μείωση του εργατικού δυναμικού, με στόχο 13%.

-Η αύξηση του εργατικού δυναμικού μόλις 5% - δεν υπάρχει καμία αναφορά στο είδος του εργατικού δυναμικού - πιθανώς ανειδίκευτη εργασία που αργά ή γρήγορα θα αντικατασταθεί επίσης από την αυτοματοποίηση, στους χώρους εργασίας.

Το Great Reset…

Η Μεγάλη Επαναφορά προβλέπει επίσης, ένα σύστημα πίστωσης, όπου όλα τα ατομικά χρέη θα «διαγραφούν» από ένα σύστημα ώστε να υπάρξει restart.
Ωστόσο η διαγραφή θα περιλαμβάνει μοντέλα εξάρτησης και υποχρεώσεις προς αυτό το σύστημα που θα διαγράψει τα προσωπικά χρέη.
Όλα αυτά δεν είναι σενάρια συνωμοσίας αλλά παρουσιάζονται στην Λευκή Βίβλο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.
Το DARPA - Defense Advanced Research Projects Agency, είναι μέρος του Πενταγώνου και έχει αναπτύξει αυτή την τεχνολογία πριν από χρόνια.
Είναι θέμα χρόνου να εφαρμοστεί.

Έλεγχος των ανθρώπων;

Αν και πολλοί θα σπεύσουν να αναφέρουν ότι αυτό είναι σενάριο συνωμοσίας αλλά ο στόχος όλων αυτών των μέτρων είναι να μονιμοποιήσουν την κοινωνική απόσταση, να μην υπάρχει συγκέντρωση όχι για τον κορωνοιό που θα αντιμετωπιστεί αλλά για να μην μπορούν οι άνθρωποι να διεκδικούν συλλογικά δικαιώματα.
Όταν οι άνθρωποι εργάζονται από το σπίτι, όταν όλα τα χρέη θα έχουν διαγραφεί, ποιος θα θελήσει να αντιδράσει σε κάποια απόφαση που άλλοτε θα προκαλούσε κοινωνικές αντιδράσεις;
«Εμείς, οι άνθρωποι», θα παίξουμε ο ένας εναντίον του άλλου - και υπάρχει απόλυτος ψηφιακός έλεγχος της ανθρωπότητας μέσω αυτών των μηχανισμών
Ο Bill Gates, οι Rockefellers, και πολλοί άλλοι πιστεύουν ότι υπάρχει υπερπληθυσμός και ότι ο αριθμός των ανθρώπων πρέπει να μειωθεί ώστε να επέλθει ισορροπία.
Μια τέλεια μέθοδος για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, ξεκίνησε.
Ο Bill Gates υποστηρίζει τα προγράμματα εμβολιασμού του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Ποιος γνωρίζει ότι για τον θάνατο των παιδιών στην Ινδία στη δεκαετία του 1990, στην Κένυα το 2014 και μετά και σε άλλα μέρη του κόσμου αιτία ήταν τα εμβόλια;

Ποιος θα επιβάλλει τους δρακόντειους κανόνες;

Το The Great Reset και το Reseting the Future of Work Agenda δεν αναφέρει ποιος θα επιβάλει αυτούς τους δρακόντειους νέους κανόνες;
Η παραπληροφόρηση των μέσων ενημέρωσης είναι βάναυση και ισχυρή και δύσκολο να αντιμετωπιστεί χωρίς αντιπροπαγάνδα, και ως μια ομάδα ανθρώπων, η οποία διαιρείται όλο και περισσότερο από τα ίδια τα μέσα ενημέρωσης.
Οι υποχρεωτικές μάσκες και η κοινωνική αποστασιοποίηση - έχουν ήδη κάνει εχθρούς μεταξύ συναδέλφων, φίλων, ακόμη και μέσα σε οικογένειες.
Αυτό ακριβώς κατάφεραν να δημιουργήσουν ρήξεις, διαιρέσεις και διαφωνίες στις κοινωνίες μας
Η μεγάλη επαναφορά θα καταργήσει τους οργανισμούς όπως το WEF και συνεταιρισμούς οργανισμών του ΟΗΕ, όπως ΠΟΥ, UNICEF, ΠΟΕ, Παγκόσμια Τράπεζα, ΔΝΤ - και ίσως ακόμη και ολόκληρο το σύστημα των Ηνωμένων Εθνών.
Όλα αυτά φαίνονται σενάρια συνωμοσίας αλλά εντός της επόμενης 10ετίας θα αλλάξουν όλα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης