Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσικά «πυρά» στη Γερμανίδα υπουργό Άμυνας: Είναι ένα αδιάβαστο σχολιαρόπαιδο!

Ρωσικά «πυρά» στη Γερμανίδα υπουργό Άμυνας:  Είναι ένα αδιάβαστο σχολιαρόπαιδο!
Με σκληρές εκφράσεις απάντησε η Ρωσία στις απόψεις της στενής συνεργάτιδας της Merkel
Σκληρή επίθεση στη Γερμανίδα υπουργό Άμυνας, Annegret Kramp – Karrenbauer εξαπέλυσε η Μόσχα.
Εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας τη χαρακτήρισε ως  σχολιαρόπαιδο που δεν έχει διαβάσει το μάθημά του αυτή την εβδομάδα, όταν δήλωσε ότι η χώρα της πρέπει να βρίσκεται σε «θέση ισχύος» έναντι της Ρωσίας.
Η Kramp – Karrenbauer  συμπεριφέρθηκε σαν «μαθήτρια του δημοτικού, η οποία υπεραναπληρώνει την άγνοιά της για ένα θέμα φωνάζοντας έναν παραλογισμό», τόνισε ο Igor Konashenkov σε ανακοίνωση Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα.

Ξεχνά τις τραγικές συνέπειες
 
Υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Konashenkov  θύμισε ότι οι προσπάθειες της Γερμανίας να βρεθεί σε θέση ισχύος έναντι της Ρωσίας τον 20ό αιώνα οδήγησαν σε «τραγικές συνέπειες για όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων της ίδιας της Γερμανίας και του γερμανικού λαού».
Η Kramp – Karrenbauer  , πολιτικός καριέρας, στέλεχος της Ένωσης Χριστιανοδημοκρατών που υπηρετεί στο αξίωμα της υπουργού Άμυνας τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, δήλωσε την Τετάρτη (25/11) κατά τη διάρκεια τοποθέτησής της στην Μπούντεσταγκ, τη γερμανική κάτω Βουλή, πως το Βερολίνο πρέπει να προσεγγίζει πάντα τις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία για οποιοδήποτε ζήτημα από «θέση ισχύος».
«Αυτή ήταν πάντα μια καλή παράδοση της γερμανικής εξωτερικής πολιτικής και πρέπει να συνεχιστεί και στο μέλλον», πρόσθεσε, σύμφωνα με τα επίσημα πρακτικά του γερμανικού κοινοβουλίου.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης