Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παγώνη: Ρεβεγιόν και τραπέζια θα πρέπει να γίνουν του χρόνου, μετά τα εμβόλια – Σε 10 ημέρες αναμένεται μείωση θανάτων

Παγώνη: Ρεβεγιόν και τραπέζια θα πρέπει να γίνουν του χρόνου, μετά τα εμβόλια – Σε 10 ημέρες αναμένεται μείωση θανάτων
O αριθμός θανάτων και των διασωληνωμένων δεν μπορούν να μειωθούν αυτή τη στιγμή, αν δηλαδή δεν περάσει ένα δεκαήμερο με δεκαπενθήμερο, σύμφωνα με την Μ. Παγώνη
Ρεβεγιόν και τραπέζια θα πρέπει να γίνουν του χρόνου, μετά τα εμβόλια, ανέφερε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς,  Μ. Παγώνη.
Η κ. Παγώνη μιλώντας στην ΕΡΤ1 ανέφερε πως όντως υπάρχει μια μείωση στα κρούσματα, προσθέτοντας πως αυτό είναι μια παράμετρος αρκετά αισιόδοξη για όλους μας.
Όπως εξήγησε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς, ο αριθμός θανάτων και ο αριθμός των διασωληνωμένων δεν μπορούν να μειωθούν αυτή τη στιγμή, αν δηλαδή δεν περάσει ένα δεκαήμερο με δεκαπενθήμερο.
Κατά την ίδια, μετά από αυτό το χρονικό διάστημα αναμένεται να υπάρξει μια μικρή μείωση τους και τότε θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε με καλύτερες συνθήκες και με σταδιακή άρση των μέτρων, αξιολογώντας την κάθε μέρα και μόνο εάν εφαρμόζονται τα μέτρα όπως πρέπει.
«Χρειάζεται αξιολόγηση των παραμέτρων καθημερινά, να περάσει αυτή η εβδομάδα να δούμε πώς θα διαμορφωθούν τα κρούσματα και μετά θα ξεκινήσουν οι εισηγήσεις για το τι πρέπει να γίνει και τι όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Κάνοντας αναφορά στο θέμα του εμβολιασμού, η κ. Παγώνη ξεκαθάρισε ότι τα εμβόλια δεν βγαίνουν αν δεν είναι ασφαλή, σημειώνοντας μάλιστα πως «το ότι εμείς οι γιατροί και οι υγειονομικοί θα κάνουμε πρώτοι τους εμβολιασμούς είναι ένα μήνυμα ότι δεν πάμε να αυτοκτονήσουμε και σημαίνει ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και πρέπει όλοι να το κάνουμε».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης