Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Χρήστος Μπάτσης, δήμαρχος Αλμωπίας: Έχουμε ένα masterplan για να αναδείξουμε τον προορισμό

tags :
Χρήστος Μπάτσης, δήμαρχος Αλμωπίας: Έχουμε ένα masterplan για να αναδείξουμε τον προορισμό
Συνήθως οι τουρίστες που επισκέπτονται τη Λουτρόπολη δεν είναι μόνο Βαλκάνιοι
Για την Αλμωπία, με ναυαρχίδα της τα Λουτρά Πόζαρ, ως τουριστικό προορισμό, αλλά και για τις υπηρεσίες που παρέχονται στο Αλεξάνδρειο Υδροθεραπευτήριο μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9, ο δήμαρχος Αλμωπίας, Χρήστος Μπάτσης.
«Έχουμε αυτή τη στιγμή το Αλεξάνδρειο Υδροθεραπευτήριο, μία πολύ σύγχρονη εγκατάσταση, η οποία έχει 11 εσωτερικές πισίνες prive, έχουμε μία πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, έχουμε δύο τύπου χαμάμ στο παλιό υδροθεραπευτήριο και έχουμε, φυσικά, δύο εξωτερικούς καταρράκτες οι οποίοι είναι μαγευτικοί», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αλμιωπίας.
«Συνήθως οι τουρίστες που επισκέπτονται τη Λουτρόπολη δεν είναι μόνο Βαλκάνιοι, είναι Ρώσοι, αρκετοί από το Ισραήλ, αλλά, γενικά τον τελευταίο καιρό έχουμε πολύ εγχώριο τουρισμό. Έρχονται και τουρίστες από τη Γερμανία τώρα τελευταία. Η αλήθεια είναι ότι κι εμείς έχουμε ένα πλάνο διαφήμισης, αλλά τώρα το έχουμε αφήσει γιατί έχει “παγώσει” η τουριστική κίνηση σε όλη την Ευρώπη. Όποιος έρχεται στα Λουτρά Πόζαρ μπορεί να παντρέψει διάφορες μορφές εναλλακτικού τουρισμού. Είμαστε ένας δήμος που έχει πολλά να δείξει», λέει ο Χρήστος Μπάτσης.

Το σχέδιο για την ανάδειξη της Αλμωπίας

«Έχουμε φοβερή γαστρονομία, έχουμε πλέον αρκετά αξιόλογα εστιατόρια, αλλά το θέμα είναι ότι υπάρχει μία πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής. Κρατάμε την ποιότητα ως βάση και την παντρεύουμε με τη φυσική ομορφιά», τονίζει ο δήμαρχος Αλμωπίας, υπογραμμίζοντας ότι πλέον για την περίοδο των εορτών υπάρχει μία αρνητική ροή πλέον στις κρατήσεις.
«Είχαμε κρατήσεις κοντά στο 90% για την περίοδο των Χριστουγέννων, δεν σας κρύβω την ικανοποίησή μου ότι μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου δουλεύαμε σε ρυθμούς 80%-90%, ήμασταν πάρα πολύ καλά. Οι Έλληνες το καλοκαίρι μας τίμησαν με την παρουσία τους. Έχουμε ένα όραμα, ένα masterplan στο μυαλό μας για να αναδείξουμε τον προορισμό, συνδυάζοντας το κρύο με το ζεστό. Το ζεστό νερό των ιαματικών Λουτρών Πόζαρ, τη γαστρονομία της περιοχής και το κρύο, που είναι το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμάκτσαλαν μαζί με τον Άγιο Αθανάσιο», κατέληξε ο Χρήστος Μπάτσης.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:
https://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=88172

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης