Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στον εισαγγελέα ο Νότης Σφακιανάκης μετά τη σύλληψή του για οπλοκατοχή και κοκαϊνη

Στον εισαγγελέα ο Νότης Σφακιανάκης μετά τη σύλληψή του για οπλοκατοχή και κοκαϊνη
Κούγιας: Η κατηγορία της οπλοκατοχής απεδόθη στον Σφακιανάκη για τυπικούς λόγους
Στον εισαγγελέα μετέβη ο Νότης Σφακιανάκης, καθώς μετά από έρευνα των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, διαπιστωθηκε ότι κατείχε παράνομα ένα όπλο εννέα χιλιοστών, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα τέιζερ καθώς επίσης και μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας, που από την πρώτη εκτίμηση των αστυνομικών πρόκειται για κοκαΐνη.
Ο γνωστός τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Αργυρούπολης όπου σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του για ναρκωτικά, παράνομη κατοχή όπλου και αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Σήμερα, 30 Νοεμβρίου 2020, ο Σφακιανάκης μετέβη  στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Κούγιας: Η κατηγορία της οπλοκατοχής του απεδόθη για τυπικούς λόγους

Όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, το οποίο ανέλαβε την υπόθεση, η κατηγορία της οπλοκατοχής του απεδόθη για τυπικούς λόγους, γιατί είχε λήξει η άδεια νομίμου κατοχής ενός μικρού όπλου διαμετρήματος 9 χιλιοστών, η οποία δεν είχε ανανεωθεί λόγω του κορωνοϊού.
Μάλιστα, ο συνήγορος του τραγουδιστή υπογραμμίζει πως το συγκεκριμένο όπλο το κατείχε επί δεκαετίες για τη προσωπική του ασφάλεια λόγω της ιδιομορφίας του επαγγέλματός του και των ωρών που εργάζεται και των χρημάτων που μεταφέρει «αφού πολλοί συνάδελφοί του έχουν πέσει θύματα ληστειών και επικίνδυνων υποθέσεων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης