Τελευταία Νέα
Διεθνή

Pizza Hut: Δέχεται πλέον πληρωμές σε Bitcoin και Ethereum στην Βενεζουέλα

Pizza Hut: Δέχεται πλέον πληρωμές σε Bitcoin και Ethereum στην Βενεζουέλα
Τα καταστήματα Pizza Hut στη χώρα της Νότιας Αμερικής δέχονται πλέον το crypto ως μέθοδο πληρωμής για τρόφιμα και ποτά
Η διάσημη αλυσίδα πίτσας με έδρα τις ΗΠΑ άρχισε να δέχεται πληρωμές σε κρυπτονομίσματα σε όλα τα καταστήματά της στη Βενεζουέλα.
Σύμφωνα με ένα tweet της εταιρείας κρυπτογράφησης CryptoBuyer στις 27 Νοεμβρίου 2020, τα καταστήματα Pizza Hut στη χώρα της Νότιας Αμερικής δέχονται πλέον το crypto ως μέθοδο πληρωμής για τρόφιμα και ποτά.
Χρησιμοποιώντας το CryptoBuyer, οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν πίτσα στην αλυσίδα εστιατορίων με Bitcoin ( BTC ), Litecoin ( LTC ), Dash (DASH), Binance Coin (BNB), Binance USD (BUSD), Ether ( ETH ), Tether ( USDT ), Dai (DAI) και το εγγενές διακριτικό XPT.
Screenshot.png
Σημειώνεται πως η Pizza Hut έχει τοποθεσίες στην πρωτεύουσα, το Καράκας, καθώς και στις πόλεις Maracay, Maracaibo και Barquisimeto.
Η εταιρεία έχει ήδη ανοίξει δημοφιλείς εταιρείες για πληρωμές σε κρυπτογράφηση, συμπεριλαμβανομένων αλυσίδων γρήγορου φαγητού με έδρα τις ΗΠΑ , όπως το Burger King, το Tamanaco Intercontinental Hotel στο Καράκας και το Traki, τη μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων λιανικής στη χώρα.
Υπενθυμίζεται ότι το Bitcoin κατέγραψε νέο υψηλό σημειώνοντας ρεκόρ σε πολλά ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων.
Η υψηλότερη τιμή σημειώθηκε στο Coinbase στα $19.873, ενώ ακολούθησαν το Binance, Bitstamp & Kraken, σημειώνοντας ημερήσια άνοδο κατά 7,9%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης