Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ινστιτούτο Robert Koch: Δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός, η κατάσταση παραμένει πολύ σοβαρή

tags :
Ινστιτούτο Robert Koch: Δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός, η κατάσταση παραμένει πολύ σοβαρή
Παρά τις πρώτες επιτυχίες λόγω των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν πρόσφατα στη δημόσια ζωή, η κατάσταση παραμένει δυσχερής, υποστηρίζει το γερμανικό Ινστιτούτο Robert Koch
Παρά τις πρώτες επιτυχίες λόγω των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν πρόσφατα στη δημόσια ζωή, η κατάσταση παραμένει δυσχερής, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Robert Koch (RKI) του Βερολίνου.
«Έστω και αν ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού έχει σταθεροποιηθεί, παραμένει ακόμη πολύ υψηλός.
Η κατάσταση παραμένει πολύ σοβαρή.
Πρέπει να αναμένουμε ακόμα πολλούς θανάτους», δήλωσε σήμερα 3 Δεκεμβρίου ο πρόεδρος του Ινστιτούτου, καθηγητής Lothar Wieler στο Βερολίνο.
Ο Wieler εξέφρασε επίσης την ανησυχία ότι «οι ασθενείς οι οποίοι νοσηλεύονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας δεν θα μπορούν πλέον να λάβουν τη βέλτιστη φροντίδα και οι υγειονομικές αρχές δεν θα είναι σε θέση να κάνουν επαρκή ιχνηλάτηση.
Όλο και περισσότερα κρούσματα καταγράφονται από τα γηροκομεία», όπως είπε, και γι' αυτό ζήτησε την (περαιτέρω) τήρηση των κανόνων κοινωνικής απόστασης, προκειμένου να αναχαιτισθεί ο κορωνοϊός.
Οι υγειονομικές αρχές στη Γερμανία ανέφεραν σήμερα στο Ινστιτούτο Robert Koch 22.046 νέα κρούσματα κορωνοϊού, δηλαδή 200 περίπου λιγότερα από ό,τι την περασμένη Πέμπτη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης