Τελευταία Νέα
Διεθνή

Nestlé: Επενδύει 3,6 δισ. δολάρια στη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής

tags :
Nestlé: Επενδύει 3,6 δισ. δολάρια στη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής
Η μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων παγκοσμίως θα φυτέψει 200 εκατ. δέντρα την επόμενη δεκαετία.
Η μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων παγκοσμίως θα φυτέψει 200 εκατ. δέντρα την επόμενη δεκαετία. Σκοπεύει να αντλήσει το 100% της ηλεκτρικής της ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές στα 800 εργοστάσιά της μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.
Η Nestlé, η μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων παγκοσμίως, δήλωσε ότι θα επενδύσει 3,2 δισ. ελβετικά φράγκα (3,6 δισ. δολάρια) τα επόμενα 5 χρόνια σε μία προσπάθεια καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής.
Όπως μεταδίδει το Bloomberg, η εταιρεία θα φυτέψει 200 εκατ. δέντρα την επόμενη δεκαετία και θα βοηθήσει τους αγρότες και τους προμηθευτές να στραφούν προς την αναγεννητική γεωργία.
Αυτή η πρακτική βελτιώνει την υγεία τους εδάφους και προστατεύει τα οικοσυστήματα.
Η Nestlé δήλωσε επίσης ότι σκοπεύει να αντλήσει το 100% της ηλεκτρικής της ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές στα 800 εργοστάσιά της μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, και θα επεκτείνει την προσφορά φυτικών τροφίμων και ποτών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/index.php:74) in /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/index.php on line 755