Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιρλανδία: Απότομη πτώση στα κρούσματα, τίτλοι τέλους στο lockdown

Ιρλανδία: Απότομη πτώση στα κρούσματα, τίτλοι τέλους στο lockdown
Η απότομη πτώση των κρουσμάτων πιθανόν να σταματήσει μετά την άρση της καραντίνας στην Ιρλανδία
Η απότομη πτώση των κρουσμάτων της Covid-19 στην Ιρλανδία είναι πιθανό να σταματήσει μετά τη λήξη την 1η Δεκεμβρίου της αυστηρής καραντίνας έξι εβδομάδων, ανακοίνωσε σήμερα ανώτερος αξιωματούχος της υγείας.
"Δεν θα περίμενα να μειωθούν περαιτέρω οι αριθμοί των κρουσμάτων την ερχόμενη εβδομάδα ή τις ερχόμενες 10 ημέρες", δήλωσε ο Philip Nolan, πρόεδρος της Ιρλανδικής Συμβουλευτικής Ομάδας Επιδημιολογικής Μοντελοποίησης, στους δημοσιογράφους μετά την ανακοίνωση ενός επταήμερου ημερήσιου μέσου όρου νέων κρουσμάτων 254, λιγότερα από τα σχεδόν 1.200 πριν από έξι εβδομάδες.
Ο αριθμός αναπαραγωγής της COVID-19 της Ιρλανδίας, ο οποίος μετρά τον αριθμό των ανθρώπων που μολύνονται από κάθε θετικό κρούσμα κυμαίνεται σήμερα μεταξύ 0,8 και 1, αλλά είναι πιθανό να αυξηθεί κατά την περίοδο των Χριστουγέννων καθώς αυξάνονται οι κοινωνικές επαφές, δήλωσε ο Nolan.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/index.php:74) in /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/index.php on line 755