Τελευταία Νέα
Διεθνή

La Repubblica: Ο Maradona άφησε 100 εκατ. δολάρια σε φιλανθρωπίες και αποκλήρωσε τις κόρες του

La Repubblica: Ο Maradona άφησε 100 εκατ. δολάρια σε φιλανθρωπίες και αποκλήρωσε τις κόρες του
Ο θρύλος του ποδοσφαίρου «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 60 ετών και λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Diegito, ξεκίνησαν τα σενάρια αναφορικά με το πώς θα μοιραστεί η περιουσία του 
Δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας La Repubblica αναφέρει πως ο Maradona δεν άφησε ούτε ευρώ στις κόρες του, αλλά και στην πρώην σύζυγό του, Βερόνικα Ογιέντα
Ο θρύλος του ποδοσφαίρου «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 60 ετών και λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Diegito, ξεκίνησαν τα σενάρια αναφορικά με το πώς θα μοιραστεί η περιουσία του.
Το ρεπορτάζ μάλιστα της Repubblica έδωσε νέα διάσταση στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς η ιταλική εφημερίδα επισημαίνει πως ο Maradona είχε αποκληρώσει τις κόρες του.
Και που θα πάνε τα χρήματα που είχε ο Diego;
Σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, όπως ήταν η επιθυμία του μεγάλου Αργεντίνου.

Σε φιλανθρωπικά ιδρύματα τα χρήματα του θρυλικού δεκαριού;

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, ο Maradona είχε αποφασίσει να μην αφήσει ούτε ευρώ στις κόρες του αλλά και στην πρώτη σύζυγό του Veronica.
Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως το συγκεκριμένο ρεπορτάζ προκάλεσε αίσθηση, καθώς ο Maradona διέθετε περιουσία που ξεπερνούσε τα 100 εκατ. δολλάρια, έχοντας τραπεζικούς λογαριασμούς σε πολλές χώρες του κόσμου.
Η Repubblica αναφέρει επίσης ότι ο Maradona είχε χρήματα σε τράπεζες του Μονακό, του Ντουμπάι, του Μινσκ αλλά και της Αβάνας αλλά αποφάσισε να αποκληρώσει τις κόρες του.
Χρήζει ιδιαίτερης μνείας η επισήμανση της ιταλικής εφημερίδας πως ο Maradona δεν έχει αναγνωρίσει 11 παιδιά, προσθέτοντας πως απόφαση του Diegito ήταν να δωρίσει την περιουσία του σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.
Ο ίδιος είχε τονίσει σε συνέντευξη πως επιθυμία του ήταν να δοθούν τα χρήματα σε ιδρύματα που φροντίζουν παιδιά και φτωχούς.
Η La Repubblica προσθέτει στο ρεπορτάζ της πως υπάρχει διαθήκη του Maradonaκαι όλοι πλέον περιμένουν τις εξελίξεις επί του θέματος.
Όπως και να’ χουν πάντως τα πράγματα, το σίγουρο είναι πως το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας άνοιξε ένα μεγάλο «κύκλο» συζήτησης στην Ιταλία αλλά και στην πατρίδα του Maradona, την Αργεντινή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης