Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Νέα μονάδα με 40 σουίτες στην Πάρο από την Kanava Hotels & Resorts

tags :
Νέα μονάδα με 40 σουίτες στην Πάρο από την Kanava Hotels & Resorts
Η Kanava Hotels & Resorts, εταιρεία του Αντώνη και της Κάλιας Ηλιοπούλου, ξεκινά το νέο της ξενοδοχειακό project στο νησί της Πάρου
Νέα μονάδα με 40 σουίτες στην Πάρο από την Kanava Hotels & Resorts

Η Kanava Hotels & Resorts, εταιρεία του Αντώνη και της Κάλιας Ηλιοπούλου, ξεκινά το νέο της ξενοδοχειακό project στο νησί της Πάρου.

Η έναρξη της λειτουργίας του καινούργιου αποκτήματος, σύμφωνα με την εταιρεία, προσδιορίζεται  στην θερινή περίοδο 2021 και πρόκειται να ενταχθεί σε ένα διεθνές ξενοδοχειακό brand. Το νέο ξενοδοχείο που θα ονομάζεται Cosme, βρίσκεται στην παραλία των Αγίων Αναργύρων, στην πόλη της Νάουσας.
Θα διαθέτει 40 πολυτελείς σουίτες, κάποιες με ιδιωτική πισίνα, ενώ θα προσφέρει μια εντυπωσιακή κεντρική πισίνα με εστιατόριο, καθώς επίσης beach club στην παραλία του, κέντρο ευεξίας (SPA) και γυμναστήριο. Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου, το ξενοδοχείο Cosme, εμπνευσμένο από τα αυθεντικά χωριά της Μεσογείου, φιλοδοξεί να μεταφέρει τους επισκέπτες του στον χρόνο και να τους γεμίσει με μία αίσθηση ηρεμίας. Με απέριττη πολυτέλεια και αυθεντικότητα, θα τους προσφέρει μια αξέχαστη και μοναδική φιλοξενία.
Η απόκτηση και η ανακαίνιση του ξενοδοχείου Cosme χρηματοδοτήθηκαν από την τράπεζα Eurobank που υποστηρίζει σθεναρά τις επενδύσεις στον κλάδο του τουρισμού.
Σημειώνεται πως η "Kanava Hotels & Resorts κατέχει 5 πολυτελή ξενοδοχεία στις Κυκλάδες και αναδεικνύει την ελληνική φιλοξενία μέσα από την αίσθηση οργανικής πολυτέλειας που αποπνέει. Τα ξενοδοχεία της, ενταγμένα στην αλυσίδα Marriott International, βρίσκονται στους πιο εμβληματικούς προορισμούς και αποτελούν ιδανική απόδραση για τον ταξιδιώτη που αναζητά μία αυθεντική εμπειρία.
Η ιστορία του ομίλου ξεκίνησε το 1993 όταν ο Αντώνης Ηλιόπουλος εγκαινίασε το πρώτο πολυτελές ξενοδοχείο στο νησί της Σαντορίνης, το Vedema, a Luxury Collection Resort. Η εταιρία επεκτάθηκε έκτοτε με το Mystique, a Luxury Collection Hotel το 2007 στην φημισμένη καλντέρα της Οίας και το 2018 με το Istoria, a Member of Design Hotels στην μαύρη παραλία του Περίβολου. Το 2019, εξαπλώθηκε στην Πάρο με το άνοιγμα του πρώτου ξενοδοχείου της στο νησί το Parīlio, a Member of Design Hotels ενώ το 2020 πρόσθεσε στην συλλογή της και το συγκρότημα Acron Villas Paros.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης