Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Διεθνής αναγνώριση για την STIRIXIS Group στα International Property Awards 2020

tags :
Διεθνής αναγνώριση για την STIRIXIS Group στα International Property Awards 2020
Τρία Διεθνή Βραβεία αλλά και δύο υποψηφιότητες Best in Europe από τα International Property Awards 2020 για τη STIRIXIS Group, ανακοινώθηκαν στο Λονδίνο.
Τα International Property Awards, τίμησαν χθες τη STIRIXIS Group με τρία βραβεία Πέντε Αστέρων, τη μέγιστη διάκριση, για τα ευρωπαϊκά της έργα την περασμένη χρονιά, αλλά και δύο πολύ σημαντικές υποψηφιότητες ως «Best in Europe» για δύο από αυτά, σε μια τελετή απονομής ψηφιακών βραβείων, απευθείας από το Λονδίνο.
Οι αναγνωρίσεις αυτές σηματοδοτούν μια ακόμη πολύ επιτυχημένη χρονιά για την πολλαπλώς βραβευμένη εταιρεία και τους σημαντικούς της πάντα πελάτες, φέτος τη Schneider Electric, την Pressious Arvanitidis και την Perrigo Pharmaceuticals Romania.
Τα κεντρικά γραφεία της Schneider Electric στην Αθήνα, του ηγέτη της διαχείρισης ενέργειας και αυτοματισμών, βραβεύτηκαν με βραβείο Πέντε Αστέρων και προτάθηκαν ως Best in Europe για το σχεδιασμό τους, στους τελικούς που θα γίνουν τον επόμενο μήνα.
Με αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και branding αλλά και υλοποιημένο από το τμήμα Διοίκησης Έργων της STIRIXIS Group, αυτό το μοναδικό έργο διαθέτει υπερσύγχρονους αυτοματισμούς, βιοφιλικό σχεδιασμό και καινοτόμες λύσεις φωτισμού.
Πάνω απ' όλα όμως, βασίζεται σε ένα νέο μοντέλο «υβριδικής», ευέλικτης εργασίας, ενός open plan και hot-desking, με μεγάλη προσοχή στη δημιουργία σημείων συνεργασίας και συνάντησης.
Μαζί με το εντυπωσιακό branding, όλα τα στοιχεία είναι ευθυγραμμισμένα ώστε να επικοινωνούν τις αξίες και την πρωτοπόρα θέση της Schneider Electric.
Το γνωστό ήδη σε πολλούς κτίριο της Pressious Arvanitidis επί της Λεωφόρου Κηφισίας σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τη STIRIXIS Group.
Το έργο, που φιλοξενεί πολλαπλές χρήσεις της πρωτοπόρας εκτυπωτικής εταιρείας, βραβεύτηκε επίσης με Πέντε Αστέρια και προτάθηκε στον ερχόμενο τελικό γύρο ως Best in Europe.
Ο εξαιρετικός συνολικός μετασχηματισμός του κτιρίου περιλαμβάνει έναν ευέλικτο εκθεσιακό χώρο, showroom, παραγωγή, γραφεία και το νέο concept του Print café. Με το πάντα εκπληκτικό branding της STIRIXIS Group, τις εντυπωσιακές όψεις και τις καθαρές, επιβλητικές αρχιτεκτονικές γραμμές, το κτίριο κρύβει επιπλέον πολλές εκπλήξεις και καινοτόμες εφαρμογές, όπως η πρώτη εγκατάσταση της τεχνολογίας truLiFi της Signify στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Για την Perrigo Pharmaceuticals, την παγκόσμια ηγέτη λύσεων υγείας και ευεξίας ΟΤC, η STIRIXIS Group μετά την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, σχεδίασε και διαχειρίστηκε την κατασκευή των νέων κεντρικών γραφείων στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, ένα έργο που απέσπασε επίσης βραβείο Πέντε Αστέρων. Σχεδιασμένα για να καλλιεργούν τη συνεργασία και με έμφαση στην εμπειρία και την ευημερία των χρηστών, τα κεντρικά γραφεία της Perrigo Ρουμανίας, είναι ελκυστικά και ζωηρά, με υπερσύγχρονες λύσεις branding και τεχνολογίας που ενισχύουν την απόδοση και τη δέσμευση για τους ανθρώπους της.
Τα International Property Awards είναι τα πιο έγκυρα και ευρέως αναγνωρισμένα βραβεία Αρχιτεκτονικής και Design στον κόσμο, διανύουν τα 27 χρόνια τους και καλύπτουν 45 κατηγορίες παγκοσμίως.
Τα βραβεία κρίνονται από μια ανεξάρτητη επιτροπή 100 εμπειρογνωμόνων, υπό την ηγεσία και τον έλεγχο των Λόρδου Best, Λόρδου Waverley και Κόμη Caithness του Ηνωμένου Βασιλείου.
Σχετικά με την νέα αναγνώριση αυτή, ο Αλέξανδρος Αθανασούλας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της STIRIXIS Group δήλωσε: «Η εξαιρετική συνεργασία των ομάδων μας και η εμπιστοσύνη των πελατών μας και αυτή τη, οδήγησε σε αυτή τη μοναδική τριπλή αναγνώριση από τους πλέον έγκυρους οργανισμούς διεθνώς.
Σε μια δύσκολη και απρόβλεπτη χρονιά, οι άνθρωποί μας επέδειξαν θάρρος, αφοσίωση, ανθεκτικότητα και πραγματική ηγεσία, κάνοντας για μια ακόμη φορά μικρά «θαύματα» για τους πελάτες μας.
Δεν μπορούμε παρά να τους αφιερώσουμε τα βραβεία αυτά και να γιορτάσουμε μαζί ένα ακόμα σημαντικό βήμα για το Group μας.
Ένα θερμό ευχαριστώ στους σημαντικότατους πελάτες μας.
Μας έδειξαν εμπιστοσύνη, εφαρμόσαμε μαζί τους νέες καινοτόμες λύσεις, και κάνουμε έτσι το όραμά τους για έργα που αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου και μεγιστοποιούν πραγματικά την απόδοσή τους πραγματικότητα. Καθώς τον επόμενο μήνα πρόκειται να γιορτάσουμε τα 25 χρόνια μας είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που η STIRIXIS Group συνεχίζει τόσα χρόνια να είναι μπροστά από τις εξελίξεις, να οδηγεί την αγορά προς ένα καλύτερο αύριο και να παρέχει αποδεδειγμένη, πραγματική αξία σε όλους τους πελάτες παγκοσμίως.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης