Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Hot Χριστουγεννιάτικες προσφορές από τα MediaMarkt!

tags :
Hot Χριστουγεννιάτικες προσφορές από τα MediaMarkt!
Η τεράστια ποικιλία λευκών και μαύρων συσκευών, τα πραγματικά άπειρα είδη τεχνολογίας και αξεσουάρ στις πιο hot τιμές κάνουν και φέτος, όπως και κάθε άλλη χρονιά τα MediaMarkt τον απόλυτο προορισμό για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές όλης της οικογένειας
Αυτά τα Χριστούγεννα μπες στο MediaMarkt.gr και ανακάλυψε τις μεγαλύτερες Χριστουγεννιάτικες προσφορές.
Ό,τι κι αν ψάχνεις, από μια τοστιέρα, μέχρι μια 65-ρα τηλεόραση, τα MediaMarkt σου προσφέρουν εκατομμύρια κωδικούς για να διαλέξεις αυτό που επιθυμείς.
Η τεράστια ποικιλία λευκών και μαύρων συσκευών, τα πραγματικά άπειρα είδη τεχνολογίας και αξεσουάρ στις πιο hot τιμές κάνουν και φέτος, όπως και κάθε άλλη χρονιά τα MediaMarkt τον απόλυτο προορισμό για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές όλης της οικογένειας.
Και όλα αυτά, εύκολα και γρήγορα από την άνεση του σπιτιού σου μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα και το app για iOS και Android της MediaMarkt επιλέγοντας παραλαβή στο σπίτι σου απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι στην Ελλάδα.

Ώρα για δεύτερη (ή τρίτη) τηλεόραση

Η κατηγορία συσκευών με τη μεγαλύτερη κίνηση αυτή την εποχή είναι οι τηλεοράσεις. Ο κόσμος παραμένει περισσότερη ώρα εντός σπιτιού και είναι λογικό να έχει πιο πολύ χρόνο για τηλεόραση. Μάλιστα, επειδή όλα τα μέλη της οικογένειας βρίσκονται ταυτόχρονα στο σπίτι, όλοι θέλουν να δουν το δικό τους πρόγραμμα. Επομένως, μια νέα συσκευή τηλεόρασης για δεύτερη ή ακόμα και για τρίτη μέσα στο σπίτι βρίσκεται ψηλά στη λίστα των αγορών για πολλούς καταναλωτές.

Image
Τώρα τα Χριστούγεννα ο άγιος Βασίλης βρίσκεται στα MediaMarkt και σου κάνει δώρο  φανταστικές προσφορές σε smart TVs σε όλες τις διαστάσεις για να αντικαταστήσεις την παλιά σου 40-ρα ή να βάλεις μια νέα συσκευή στο υπνοδωμάτιο ή το δωμάτιο των παιδιών.
Επισκέψου την ειδική σελίδα εδώ και διάλεξε την τηλεόραση που επιθυμείς. Εάν δεν μπορείς να αποφασίσεις (λογικό με την τόσο μεγάλη ποικιλία) εμείς προτείνουμε το μοντέλο LG 50 Nano796 NE.
Με λίγο κάτω από 600 ευρώ η συγκεκριμένη τηλεόραση είναι πραγματική ευκαιρία.
50 ίντσες, ανάλυση 4Κ, τεχνολογία NanoCell για χρώματα πιο ζωντανά από ποτέ και smart πλατφόρμα WebOS με όλα τα apps για streaming χωρίς τέλος, δεν θα βρεις πουθενά αλλού.
Τι άλλο μπορείς να κάνεις όμως στην νέα σου 50-ρα τηλεόραση εκτός από το να βλέπεις ατελείωτα ταινίες και σειρές; Μα φυσικά να παίζεις.
Όταν σκεφτόμαστε κονσόλες το μυαλό μας πηγαίνει σίγουρα στο Sony PS4 1TB PRO Gamma Chassis.
Με τον οχταπύρηνο επεξεργαστή της AMD, το ένα terabyte σκληρό δίσκο, το ενσωματωμένο BD player, τα 8GB μνήμης RAM, το PS4 δεν είναι μόνο μια κορυφαία παιχνιδομηχανή, αλλά κι ένα ολοκληρωμένο media center που παίζει τα πάντα, από όλα τα οπτικά δισκάκια (συμπεριλαμβανομένων Blu-ray) μέχρι ό,τι αρχείο media αλλά και video streaming υπηρεσία φανταστείς. Στην πραγματικότητα με το PS4 δεν χρειάζεσαι καμία άλλη συσκευή στην τηλεόρασή σου.

Image
Κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ σου και απολαμβάνεις την καινούρια σου τηλεόραση που μόλις αγόρασες από τα MediaMarkt.
Τι άλλο να ζητήσεις; Μήπως λίγο pop corn; Αφού δεν μπορείς να πας σινεμά, φέρε το σινεμά στο σαλόνι.
Η μηχανή Ariete Pop Corn Maker 2952 παράγει πεντανόστιμα pop corn με θερμό αέρα σε λιγότερο από 2 λεπτά χωρίς λάδι ή βούτυρο.
Μήπως τώρα σε ενοχλεί το φως που ξέχασες να κλείσεις πριν ξεκινήσεις να βλέπεις την αγαπημένη σου σειρά; Απλά κλείσε το.
Όχι, μη σηκώνεσαι από τον καναπέ.
Άνοιξε το κινητό σου και κλείσε όλα τα φώτα ή δημιούργησε γιορτινή ατμόσφαιρα με τις έξυπνες λάμπες που αγόρασες από το MediaMarkt.
Δες εδώ όλα τα προϊόντα έξυπνου σπιτιού για να πάρεις ιδέες. Μπορείς να ξεκινήσεις από το Philips Hue Kit Starter 10 W A60 E27.
Το kit περιλαμβάνει τρεις έξυπνους λαμπτήρες Philips Hue, έναν έξυπνο διακόπτη και τη συσκευή bridge που συνδέεται με το router του σπιτιού σου και σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο των λαμπτήρων, αλλά και άλλων συσκευών της σειράς Hue.
Φέτος τα Χριστούγεννα θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις περισσότερο το σπίτι σου χάρη στις έξυπνες αγορές και τα δώρα σε απίστευτες τιμές που θα βρεις στο MediaMarkt.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης