Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Πρεμιέρα για τη νέα σεζόν του NBA, ζωντανά και αποκλειστικά στα παρκέ της Cosmote TV

tags :
Πρεμιέρα για τη νέα σεζόν του NBA, ζωντανά και αποκλειστικά στα παρκέ της Cosmote TV
Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου με τα παιχνίδια Μπρούκλιν Νετς-Γκόλντεν Στέιτ Oυόριορς & Λος Άντζελες Λέικερς-Λος Άντζελες Κλίπερς
Πρεμιέρα κάνει την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου η 75η Regular Season του ΝΒΑ και οι φαν του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV τη συναρπαστική νέα σεζόν του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ.
Το τζάμπολ για την εκκίνηση της regular season θα δοθεί με το παιχνίδι Μπρούκλιν Νετς-Γκόλντεν Στέιτ Oυόριορς (Τετάρτη 23/12, 02.00, COSMOTE SPORT 4HD), ενώ την ίδια μέρα ραντεβού στα παρκέ έχουν οι πρωταθλητές Λέικερς των ΛεΜπρον Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις με το αντίπαλο δέος της πόλης του Λος Άντζελες, τους Κλίπερς (05.00, COSMOTE SPORT 4HD).
Την Παραμονή των Χριστουγέννων θα μπει στην αγωνιστική δράση και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με την ανανεωμένη ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς –με την οποία υπέγραψε επέκταση συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2026- να αντιμετωπίζει τους Μπόστον Σέλτικς (02.30, COSMOTE SPORT4HD). Ανήμερα των Χριστουγέννων τη σκυτάλη θα πάρει το ζευγάρι Μαϊάμι Χιτ-Νιου Όρλεανς Πέλικανς (19.00, COSMOTE SPORT 7HD), ενώ στην prime time ζώνη θα κάνουν για δεύτερη φορά την εμφάνισή τους οι Μιλγουόκι Μπακς με αντιπάλους τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (21.30, COSMOTE SPORT 4HD & στο επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV).
Το Σάββατο 26/12 το πρόγραμμα μεταδόσεων περιλαμβάνει τα παιχνίδια Μπόστον Σέλτικς-Μπρούκλιν Νετς (00.00, COSMOTE SPORT 7HD), Λος Άντζελες Λέικερς-Ντάλας Μάβερικς (03.00, COSMOTE SPORT 4HD) και Ντένβερ Νάγκετς-Λος Άντζελες Κλίπερς (05.30, COSMOTE SPORT 7HD), ενώ στην prime time της Κυριακής 27/12 ξεχωρίζει το ματς Λος Άντζελες Κλίπερς- Ντάλας Μάβερικς (22.30, COSMOTE SPORT4HD).
Η δράση στα παρκέ του NBA συνεχίζεται και την εβδομάδα 28-31/12, με τις αναμετρήσεις των Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ (Τετάρτη 30/12 & Πέμπτη 31/12, 02.30, COSMOTE SPORT 4HD) να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των συνδρομητών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης