Τελευταία Νέα
Διεθνή

Johnson για Brexit: Οι εμπορικές διαπραγματεύσεις φαίνονται δύσκολες, αλλά η πόρτα παραμένει ανοιχτή

Johnson για Brexit: Οι εμπορικές διαπραγματεύσεις φαίνονται δύσκολες, αλλά η πόρτα παραμένει ανοιχτή
Ο Βρετανός πρωθυπουργός επεσήμανε ότι υπάρχει μια διαφορά που πρέπει να γεφυρωθεί για να κλείσει η εμπορική συμφωνία του Brexit
Συνεχίζεται το θρίλερ του Brexit και των διαπραγματεύσεων για την εμπορική σχέση του Ηνωμένου Βασιλείου με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός, Boris Johnson, δήλωσε ότι οι εμπορικές συνομιλίες με την Ευρωπαϊκή Ένωση «φαίνονται δύσκολες» και ότι υπάρχει μια διαφορά που πρέπει να γεφυρωθεί, αλλά παραμένει ανοικτή η πόρτα για περαιτέρω διαπραγματεύσεις.
«Προφανώς, η θέση του Ηνωμένου Βασιλείου είναι πάντα ότι θέλουμε να συνεχίσουμε να συζητάμε, εάν υπάρχει η όποια περίπτωση συμφωνίας», δήλωσε ο Johnson σε δημοσιογράφους.
«Αλλά πρέπει επίσης να αναγνωρίσουμε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να είναι σε θέση να ελέγχει τους δικούς του νόμους, αυτό είναι που ψήφισαν οι πολίτες, και πρέπει επίσης να είμαστε σε θέση να ελέγχουμε τα ύδατά μας και τα αλιευτικά μας δικαιώματα».
Ο Βρετανός πρωθυπουργός πρόσθεσε: «Η πόρτα είναι ανοικτή, θα συνεχίσουμε να συζητάμε αλλά θα πρέπει να πω ότι τα πράγματα φαίνονται δύσκολα.
Υπάρχει μια διαφορά που χρειάζεται να γεφυρωθεί».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης