Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πέτσας για Τσίπρα: Πάντα απών, όταν πρέπει - Πάντα προβλέψιμα ίδιος

Πέτσας για Τσίπρα: Πάντα απών, όταν πρέπει - Πάντα προβλέψιμα ίδιος
"Στη Δυτική Αττική η κυβέρνηση είχε προειδοποιήσει εγκαίρως για τους κινδύνους με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα", ανέφερε ο Στ. Πέτσας
«Ο κ.Τσίπρας έχει ξεπεράσει και τον εαυτό του σε λαϊκισμό.
 Όταν γίνονται προειδοποιήσεις για κάποια περιοχή τις αγνοεί», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στ. Πέτσας, απαντώντας με ανακοίνωση του, στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από την Ελευσίνα, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση για εγκληματική αδιαφορία και διαχειριστική ανικανότητα.
Ο κ. Πέτσας τόνισε ότι «ο κ.Τσίπρας έχει ξεπεράσει και τον εαυτό του σε λαϊκισμό. Όταν γίνονται προειδοποιήσεις για κάποια περιοχή τις αγνοεί.
Όταν λαμβάνονται μέτρα επιδίδεται - πάντα εκ των υστέρων - σε μικροπολιτική κριτική.
 Πότε ζήτησε lockdown σε κάποια περιοχή και δεν το θυμόμαστε;
Όταν λαμβάνονται μέτρα, καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι καταστρέφει την οικονομία.
 Όταν εμφανίζεται αναζωπύρωση της πανδημίας, μόνιμη επωδός είναι ότι φταίει η κυβέρνηση που δήθεν δεν πήρε μέτρα.
 Μονά-ζυγά δικά του!».
Ακόμη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε αναφορά στις ενέργειες και τις συστάσεις της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά στην Δυτική Αττική από τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με τον κ. Πέτσα, «στη Δυτική Αττική η κυβέρνηση είχε προειδοποιήσει εγκαίρως για τους κινδύνους με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα.
Στις 9 Δεκεμβρίου ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, είχε τονίσει την αυξητική τάση στη Δυτική Αττική στη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης.
Στις 11 Δεκεμβρίου είχε πραγματοποιηθεί έκτακτη τηλεδιάσκεψη με συμμετοχή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, του Προέδρου του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα, του Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Ελευθέριου Κοσμόπουλου, καθώς και των Δημάρχων και Γενικών Γραμματέων των Δήμων Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Μεγαρέων, Φυλής και Αχαρνών όπου είχε τονιστεί η κρισιμότητα της κατάστασης».
Καταλήγοντας, ο κ. Πέτσας διερωτάται «που ήταν τότε ο κ. Τσίπρας» και τονίζει «πάντα απών, όταν πρέπει. Και πάντα προβλέψιμα ίδιος».
 
www.bankingnews,gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης