Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ολοκληρώθηκε η γευστική συνεργασία της σεφ Ντίνας Νικολάου με τα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ

tags :
Ολοκληρώθηκε η γευστική συνεργασία της σεφ Ντίνας Νικολάου με τα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ
Τα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ πρωταγωνίστησαν σε πολλές από τις λαχταριστές συνταγές της σεφ και έγιναν πηγή έμπνευσης για μοναδικά πιάτα
Το 2020 ήταν μια ακόμα χρονιά εποικοδομητικής συνεργασίας για την Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ και την καταξιωμένη σεφ Ντίνα Νικολάου, αφού απολαύσαμε την υπέροχα γευστική τηλεοπτική συνεργασία τους μέσω της εκπομπής Dina’s Bakery στο MEGA.
Την επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή, Dina’s Bakery, «αγκάλιασε» το κοινό τη φετινή τηλεοπτική χρονιά αναδεικνύοντάς την ως αγαπημένη συνήθεια του Σαββατοκύριακου.
Η αμεσότητα της εξαιρετικής σεφ Ντίνας Νικολάου με το κοινό, οι νόστιμες συνταγές της αλλά και τα «μυστικά» της ήταν τα συστατικά της επιτυχημένης τηλεοπτικής εκπομπής την οποία στήριξε θερμά η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ.
Τα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ πρωταγωνίστησαν σε πολλές από τις λαχταριστές συνταγές της σεφ και έγιναν πηγή έμπνευσης για μοναδικά πιάτα που συνδυάζουν γεύση, κορυφαία ποιότητα και θρεπτική αξία.
Η συνεργασία της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ με τη σεφ Ντίνα Νικολάου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς η σεφ ανάδειξε με το δικό της μοναδικό τρόπο την ταυτότητα των ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ που σχεδόν έναν αιώνα τώρα βρίσκονται σε κάθε τραπέζι χαρίζοντας εμπειρίες γευστικής απόλαυσης.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης