Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Hellenic Cables βραβεύεται από τον Όμιλο Thales

tags :
Η Hellenic Cables βραβεύεται από τον Όμιλο Thales
Η Hellenic Cables (Ελληνικά Καλώδια), μέσω της εταιρίας της στη Ρουμανία Icme Ecab S.A, βραβεύτηκε στην κατηγορία «Ανταγωνισμού» στο Παγκόσμιο Συνέδριο Προμηθευτών 2020
Η Icme Ecab S.A, παραγωγικός βραχίονας της Hellenic Cables στη Ρουμανία, βραβεύτηκε από τον Όμιλο Thales για το επίπεδο υποστήριξης πελατών για το έτος 2020.
Ο Όμιλος Thales, κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου συνεδρίου προμηθευτών, αναγνώρισε και βράβευσε την εξαιρετική συνεργασία και επίδοση της Eταιρίας μέχρι σήμερα, σε έργα στην Ισπανία, την Αίγυπτο, την Πολωνία και αλλού.
Παράλληλα τόνισε τη σημασία της συνέχισης υποστήριξης πελατών στο ίδιο υψηλό επίπεδο και για τα επόμενα χρόνια.
Η Hellenic Cables εστιάζει στην τεχνολογική εξειδίκευση, αναπτύσσοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες, υψηλής ποιότητας προϊόντα και λύσεις προστιθέμενης αξίας.
Η πελατοκεντρική φιλοσοφία της Hellenic Cables, αποτελεί βασικό στοιχείο της στρατηγικής ανάπτυξής της.
Η Εταιρία διαθέτει ταλαντούχο και υψηλής εξειδίκευσης ανθρώπινο δυναμικό το οποίο αναπτύσσει διαρκώς, παράλληλα επενδύει συνεχώς στην έρευνα και ανάπτυξη και καινοτομία, σε τεχνολογίες αιχμής, σε σύγχρονο εξοπλισμό και σε τεχνογνωσία, με σκοπό την προαγωγή καινοτόμων ιδεών και την άμεση εξυπηρέτηση και ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών της ανά τον κόσμο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης