Τελευταία Νέα
Οικονομία

Η ΕΝΟΤΗΤΑ καταγγέλλει ότι η ΓΣΕΕ επί 4 χρόνια καλύπτει εργοδότες και μπράβους που αφαιρούν το Δώρο Χριστουγέννων

tags :
Η ΕΝΟΤΗΤΑ καταγγέλλει ότι η ΓΣΕΕ  επί 4 χρόνια καλύπτει εργοδότες και μπράβους που αφαιρούν το Δώρο Χριστουγέννων
Απίστευτη καταγγελία από την ΕΝΟΤΗΤΑ
Για τέταρτη συνεχόμενη χρόνια, ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων της ΓΣΕΕ εμφανίζεται σε τηλεοπτικά παράθυρα καταγγέλλοντας ότι έχει επώνυμες καταγγελίες από εργαζόμενους: ότι επιχειρηματίες με συνοδεία μπράβων οδηγούν τους εργαζόμενους στα ΑΤΜ Τραπεζών και τους αφαιρούν το δώρο των Χριστουγέννων.!!
"Καταγγέλλουμε την ΓΣΕΕ ότι ενώ έχει τα στοιχεία αυτών των αναφορών καλύπτει εργοδότες και μπράβους αποκρύπτοντας από τη δικαιοσύνη την εγκληματική αυτή πράξη.
Επίσης ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ να καλέσει τον κ. Καραγεωργόπουλο να καταθέσει τις συγκεκριμένες καταγγελίες.
Εκτός αν, όλα αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς (το τέχνασμα μιας βεζυροπούλας), κάτι που μας βάζει σε υποψίες, αφού η καταληκτική πρόταση του Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων στη ΓΣΕΕ είναι: «όσοι καταγγέλλουν να προσλαμβάνονται στο Δημόσιο» και να αποκτήσουν προστασία κουκουλοφόρων μαρτύρων!!
Δυστυχώς αυτή είναι η κατάντια ενός συνδικαλιστικού κινήματος χωρίς προοπτική και αύριο", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΝΟΤΗΤΑ της ΓΣΕΕ, τονίζοντας ότι μια επίσκεψη στο YOU TUBE (Καραγεωργόπουλος Δ.Χ. 2019, 2020, 2018 κλπ) και είναι κατανοητό αυτό που έχει ειπωθεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης