Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

E-shop of the year το ΑΒ Εshop στα e - volution Awards 2021

tags :
E-shop of the year το ΑΒ Εshop στα e - volution Awards 2021
Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος ανακηρύχθηκε κορυφαίο της χρονιάς, μαζί με 7 ακόμη μεγάλες διακρίσεις
Τη διάκριση του ηλεκτρονικού της καταστήματος στα e-volution Awards ανακοίνωσε η ΑΒ Βασιλόπουλος.
Οπως αναφέρει η εταιρία, «σε μια χρονιά, που το e-commerce είχε την τιμητική του, η ΑΒ Βασιλόπουλος προσαρμοστήκαμε -γρήγορα και με επιτυχία- στις πολλές, νέες και μεγάλες απαιτήσεις.
Εξελίξαμε περαιτέρω το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το AB Eshop, και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό σε ένα διαρκώς επιταχυνόμενο και εναλλασσόμενο τοπίο με έναν και μοναδικό στόχο: την online εξυπηρέτηση των πελατών μας. Και τα καταφέραμε, κερδίζοντας την επιλογή και την εκτίμησή τους, αλλά και την κορυφαία διάκριση “E-shop of the Year” για το αγαπημένο AB Eshop, μαζί με 7 ακόμη πολύ σημαντικές βραβεύσεις, στο πλαίσιο των e-volution Awards 2021.
-Gold βραβείο στην κατηγορία “Best in Supermarkets” για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που προσφέρουν το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, AB Eshop, και η νέα μας εφαρμογή, AB App.
-Gold βραβείο στην κατηγορία “Content Marketing that Converts” για το περιεχόμενο και τη συνολική αγοραστική εμπειρία που δημιουργούν το AB Eshop και το AB App.
-Gold βραβείο στην κατηγορία «Υπηρεσίες Συμβουλευτικής στο E-Commerce | ανά case study» για το στρατηγικό σχεδιασμό και την υλοποίηση του AB Home Shop Center, του νέου κέντρου αναπλήρωσης και διανομής των ηλεκτρονικών μας παραγγελιών.
-Gold βραβείο στην κατηγορία «Στρατηγική social media» για τη δημιουργία στοχευμένου περιεχομένου εν μέσω πανδημίας, μέσα από δυο μεγάλες social media καμπάνιες (καμπάνια «Φροντίζουμε» και καμπάνια «#menoumespiti»).
-Silver βραβείο στην κατηγορία «Υπηρεσίες E-Banking & Συστήματα Ηλεκτρονικών Πληρωμών» για την ευελιξία στις online πληρωμές για αγορές από το AB Eshop ή το AB App σε Android & iOS.
-Silver βραβείο στην κατηγορία “User Interface” για το αναβαθμισμένο αγοραστικό ταξίδι σε ποικίλα σημεία της πλοήγησης στο AB Eshop, από την είσοδο έως το checkout.
-Bronze βραβείο στην κατηγορία “Operations & Back Office” για το AB Home Shop Center, που αποτελεί μια επένδυση άνω των 10 εκατ. ευρώ και εξυπηρετεί αποκλειστικά τις ηλεκτρονικές παραγγελίες, για την Αττική, μέσα από το AB Eshop.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης