Διεθνή

Κορωνοϊός - Ισραήλ: Εντοπίστηκαν 4 κρούσματα της μετάλλαξης που εμφανίστηκε στη Βρετανία

Κορωνοϊός - Ισραήλ: Εντοπίστηκαν 4 κρούσματα της μετάλλαξης που εμφανίστηκε στη Βρετανία
Τα τρία από τα κρούσματα κορωνοϊού αφορούν πρόσωπα που επέστρεψαν στο Ισραήλ από την Αγγλία και τα οποία έχουν τεθεί σε καραντίνα σε ένα ξενοδοχείο
Το Ισραήλ εντόπισε 4 κρούσματα της νέας, πιο μολυσματικής μετάλλαξης του κορωνοϊού που εμφανίστηκε στη Βρετανία, ανακοίνωσε σήμερα (23/12) το υπουργείο Υγείας.
Τα τρία από τα κρούσματα κορωνοϊού αφορούν πρόσωπα που επέστρεψαν στο Ισραήλ από την Αγγλία και τα οποία έχουν τεθεί σε καραντίνα σε ένα ξενοδοχείο αναφέρεται στον Guardian.
Για το τέταρτο κρούσμα συνεχίζεται η διερεύνηση.
«Αυτά είναι νέα που κανείς δεν θέλει να μεταφέρει», δήλωσε ο Βρετανός Υπουργός, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, στην οποία ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκε δεύτερη μετάλλαξη κορωνοϊού σε δύο υποθέσεις μέχρι στιγμής.
Οπως είπε, πρόκειται για επαφές κρουσμάτων που ταξίδεψαν από τη Νότια Αφρική τις τελευταίες εβδομάδες.

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός για τον κορωνοϊό στο Ισραήλ

Το Ισραήλ ξεκίνησε τον εμβολιασμό του πληθυσμού του για την Covid-19 και μέχρι σήμερα (23/12) έχουν εμβολιαστεί 70.000 άνθρωποι, με βάση τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας.
Αφού εξασφάλισε εμβόλια από τις εταιρείες Pfizer, Moderna και AstraZeneca, το Ισραήλ ελπίζει ότι θα έχει παραλάβει μέχρι το τέλος του έτους αρκετές δόσεις για να εμβολιάσει το 20% των 9 εκατομμυρίων κατοίκων του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης