Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η l’artigiano μοιράζει αγάπη στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω της ενέργειας Share the love

tags :
Η l’artigiano μοιράζει αγάπη στον Οργανισμό  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω της ενέργειας Share the love
Η l’artigiano μοιράζει αγάπη στον Οργανισμό  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω της ενέργειας Share the love
Η l’artigiano μοιράζει αγάπη στον Οργανισμό  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω της ενέργειας Share the love
Η l’artigiano ενώνει τις δυνάμεις της με το κοινό και σε αυτές τις γιορτές μοιράζει αγάπη και χαρά στα παιδιά του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μέσω της ενέργειας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Share the love!
Ειδικότερα, μέσα από τις παραγγελίες στο site ή στο app της l’artigiano οι φίλοι του brand μπορούν να συνεισφέρουν στην ξεχωριστή ενέργεια επιλέγοντας το ποσό που επιθυμούν να προσφέρουν.
Η l’artigiano δεσμεύεται διπλασιάσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις δωρεές του κοινού ώστε να προσφερθεί στο αξιόλογο έργο του Οργανισμού.
Η ενέργεια “Share the love” έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιανουαρίου 2021.
Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που διοργανώνει συστηματικά η l’artigiano, δίνοντας το δικό της, ηχηρό μήνυμα, Share the Love.
Προτεραιότητά του brand είναι να συνεχίσει να συμβάλλει με τα μέσα που διαθέτει στο κοινωνικό σύνολο χαρίζοντας ελπίδα και αισιοδοξία.
Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης που ακολουθεί η εταιρεία, έχει εφαρμόσει τη νέα υπηρεσία «Παράδοση Χωρίς Επαφή» για τις online παραγγελίες με πιστωτική κάρτα, μια διαδικασία κατά την οποία δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα στον διανομέα και στον πελάτη.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το ανανεωμένο site της l’artigiano και βγείτε χορτασμένοι!     

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης