Τελευταία Νέα
Πολιτική

Άκης Τσοχατζόπουλος: Εξώδικο στην ξαδέρφη του - «Με προσεγγίζατε ερωτικά με χυδαία διαστροφή»

Άκης Τσοχατζόπουλος: Εξώδικο στην ξαδέρφη του - «Με προσεγγίζατε ερωτικά με χυδαία διαστροφή»
Τσοχατζόπουλος: «Μου δίνατε πονηρά σκευάσματα, κλείσατε τη Βίκυ στο Δρομοκαΐτειο»
Ο πρώην υπουργός, Άκης Τσοαχατζόπουλος εκτοξεύει κατηγορίες για κλοπή, για οικειοποίηση του ονόματός του, ακόμη και για παγίδευση της Βίκυς Σταμάτη ώστε να μπει στο ψυχιατρείο και να μην έχει εκείνος επαφή μαζί της.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος στρέφεται με βαρύτατες κατηγορίες κατά συγγενικών του προσώπων, το οποίο κατηγορεί πως «με προσεγγίζατε ερωτικά και χυδαία με σατανική διαστροφή» σύμφωνα με το εξώδικο.

Τσοχατζόπουλος: «Μου δίνατε πονηρά σκευάσματα, κλείσατε τη Βίκυ στο Δρομοκαΐτειο»

Σε άλλο σημείο του εξώδικου, ο Άκης Τσοχατζόπουλος κατηγορεί τα συγγενικά του πρόσωπα ότι τον επισκέπτονταν στον Κορυδαλλό για να του δίνουν «πονηρά σκευάσματα», τα οποία είχαν στόχο να τον κρατήσουν όμηρο αλλά και για έναν «δηλητηριασμένο χιτώνα».
«Μου είναι αδύνατο να ξεχάσω τις πολύ τακτικές επισκέψεις (που εσείς επιδιώκατε για έναν λόγο…) αμφοτέρων υμών όταν κρατούμην στο κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού, που με προμηθεύατε με ύποπτα, πονηρά σκευάσματα τα οποία με καθήλωναν στο κρεβάτι για ημέρες, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ανταποκριθώ στις επαφές μου με την στενή οικογένεια μου.
Οι τακτικές επισκέψεις είχαν ένα στόχο.
Να με καταστήσουν όμηρο σας σε όλα τα επίπεδα (…) και για τον δηλητηριασμένο χιτώνα (υποτίθεται πλυμένα ρούχα) που με προμηθεύσατε, κύριος λόγος των επισκέψεών σας ήταν η σατανική διαστροφή σας να με προσεγγίσετε ερωτικά και χυδαία».
«Κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού μου περιφερόσασταν… για τα πάντα, όταν εγώ είχα την αγωνία του ανήλικου τέκνου μου και της συζύγου μου την οποία φροντίσατε μαζί με άλλους “εκλεκτούς” συγγενείς να τη μεταφέρετε στο ψυχιατρείο για να χάσω το οικογενειακό επισκεπτήριο και την διαπροσωπική μου επαφή με τη γυναίκα μου (που ήταν κάθε Κυριακή) και να έχετε μόνο εσείς τον έλεγχο.
Δεν σας ενδιέφερε να βγω από τη φυλακή, σας ενδιέφερε να μείνω για πάντα εκεί και να είμαι όμηρός σας και να έχετε τον έλεγχο των πάντων και να οικειοποιηθείτε οτιδήποτε δικό μου.
Μόνο αηδία μου δημιουργούν οι αναμνήσεις μου από εσάς.
Όλες οι προπεριγραφόμενες συμπεριφορές σας είναι κατακριτέες από εμένα και μη αποδεκτές».

Τι εξόργισε τον πρώην υπουργό

Το εξώδικο του κ. Τσοχατζόπουλου προς την εξαδέρφη του και την ανιψιά του ξεκινάει με ένα περιστατικό που σημειώθηκε πριν από έναν μήνα.
«Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου η σύζυγός μου κι εγώ λάβαμε τηλεφωνική κλήση και από τις δυο σας λέγοντάς μας ότι κάποιος προσωπικός γνωστός μας θέλει να έρθει σε επαφή με εμένα αποκλειστικά.
Αφού καθυβρίσατε τη σύζυγό μου και την απειλήσατε, εκείνη διέκοψε την τηλεφωνική επικοινωνία με εσάς, όπως της υπαγόρευσαν οι ηθικές αρχές της. Με την κίνηση αυτή συμφωνώ απολύτως και εγώ.
Μετά από πολύ λίγη ώρα η γραμματεία του συγκεκριμένου γνωστού μου μού τηλεφώνησε ενημερώνοντάς με ότι είχατε ζητήσει με την ιδιότητα της αδερφής μου (που δεν έχω) να σας βρουν εργασία.
Βεβαίως ουδέποτε συμφώνησα να χρησιμοποιήσετε το όνομά μου προς ίδιον όφελος.
Με αφορμή αυτό το περιστατικό ήρθε η ώρα να βάλω τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά εσάς», αναφέρει ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας την εξαδέρφη του Ελπινίκη ότι εμφανίζεται ακόμη και ως αδερφή του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης