Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αζέρος στρατιώτης σκοτώθηκε σε επίθεση στο Nagorno Karabakh

Αζέρος στρατιώτης σκοτώθηκε σε επίθεση στο Nagorno Karabakh
Αζέρος στρατιώτης σκοτώθηκε σε επίθεση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Nagorno Karabakh παρά την εκεχειρία αναφέρει το Υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν σύμφωνα με ανακοίνωση του
Αζέρος στρατιώτης σκοτώθηκε σε επίθεση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Nagorno Karabakh αναφέρει το Υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν σύμφωνα με ανακοίνωση του (28.12).
Σε ερώτηση σχετικά με δημοσιογραφικές πληροφορίες χθες, Κυριακή (27.12), περί σύγκρουσης ανάμεσα σε αρμενικές και αζερικές δυνάμεις στην περιοχή, οι αρμενικές αρχές απάντησαν πως δεν σημειώθηκαν τέτοια επεισόδια.
Οι μάχες στο Nagorno Karabkh, που στοίχισαν τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους και στα δύο αντίπαλα στρατόπεδα, οδήγησαν το Νοέμβριο (2020) σε μια συμφωνία κατάπαυσης των εχθροπραξιών, η διαπραγμάτευση της οποίας έγινε υπό την αιγίδα της Μόσχας και η οποία σηματοδότησε τη στρατιωτική ήττα των Αρμενίων και σημαντικά εδαφικά κέρδη για το Μπακού.
Μια ρωσική ειρηνευτική δύναμη περίπου 2.000 στρατιωτών αναπτύχθηκε στην περιοχή για να εξασφαλίσει το σεβασμό της κατάπαυσης του πυρός που όπως φαίνεται σημειώνει περιστατικά καταπάτησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης