Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Εντυπωσίασε και φέτος η τηλεοπτική συνεργασία της Μύλοι Δάκου με την σεφ Ντίνα Νικολάου

tags :
Εντυπωσίασε και φέτος η τηλεοπτική συνεργασία της Μύλοι Δάκου με την σεφ Ντίνα Νικολάου
Η αλευροβιομηχανία Μύλοι Δάκου συμπληρώνει φέτος 145 χρόνια ιστορίας
Με επιτυχία επισφραγίστηκε η ολοκλήρωση της φετινής τηλεοπτικής συνεργασίας της αλευροΒιομηχανίας Μύλοι Δάκου και της καταξιωμένης σεφ Ντίνας Νικολάου στην εκπομπή Dina’s Bakery.
Mε μεράκι και καλή διάθεση η ταλαντούχα σεφ παρουσίαζε κάθε Σαββατοκύριακο στο MEGA τις πιο ξεχωριστές συνταγές αξιοποιώντας δημιουργικά την ποικιλία των αλεύρων Μύλοι Δάκου, αναδεικνύοντας την υψηλή ποιότητά τους αλλά και τη μοναδική γεύση που προσφέρουν σε γλυκές και αλμυρές παρασκευές.
Το κοινό είχε την ευκαιρία να ανακαλύψει την ποικιλία των αλεύρων της Μύλοι Δάκου, την άριστη ποιότητά τους αλλά και τη γεύση που χαρίζουν όταν χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη σε συνδυασμό με τις γνώσεις και την εμπειρία της αγαπημένης σεφ Ντίνας Νικολάου.
Η αλευροΒιομηχανία Μύλοι Δάκου, συμπληρώνει φέτος 145 χρόνια ιστορίας στον κλάδο και θα συνεχίσει με την ίδια αγάπη και προσοχή να προχωρά σε συνεργασίες που τη φέρνουν ακόμα πιο κοντά στο κοινό αναδεικνύοντας την ποιότητα και την αγνότητα των προϊόντων της.
Για περισσότερες πληροφορίες για την επιχείρηση και τα προϊόντα της επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Μύλοι Δάκου www.dakosmills.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης