Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πάπας Φραγκίσκος: Όσοι έκαναν Πρωτοχρονιά σε εξωτικές χώρες σκέφτηκαν μόνο τον εαυτό τους

Πάπας Φραγκίσκος: Όσοι έκαναν Πρωτοχρονιά σε εξωτικές χώρες σκέφτηκαν μόνο τον εαυτό τους
Κάλεσε όλους να δείξουν μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση απέναντι στα δεινά που περνά το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου
«Φωνή λαού, οργή Θεού». Μετά την κατακραυγή του λαού και ο Πάπας Φραγκίσκος καταδίκασε όσους επέλεξαν να πετάξουν μακριά από τους περιορισμούς του κορωνοΐού και να περάσουν την Πρωτοχρονιά ξέφρενα σε πάρτι και χώρες που δεν είχαν επιβάλει περιοριστικά μέτρα.
Στην Κυριακάτικη ομιλία του ο Πάπας, αναφερόμενος σε όλους αυτούς που προτίμησαν να περάσουν στο εξωτερικό αυτές τις ημέρες, τους κάλεσε να δείξουν μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση απέναντι στα δεινά που περνά το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου και να μην σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους.
«Δεν σκέφτηκαν αυτούς που έμεναν στο σπίτι, τα οικονομικά προβλήματα πολλών ανθρώπων που έχουν πληγεί σκληρά από το lockdown και όλους αυτούς τους ασθενείς ή όσους έχασαν αγαπημένα πρόσωπα. Το μόνο που σκέφτηκαν ήταν να πάνε για διακοπές και διασκέδαση. Αυτό με λυπεί πραγματικά» δήλωσε ο Ποντίφικας.
«Δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει το 2021, αυτό όμως που όλοι μπορούμε να κάνουμε είναι να φροντίσουμε ο ένας τον άλλον και να αποφύγουμε τον πειρασμό να φροντίσουμε μόνο τον εαυτό μας» κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης