Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πορτογαλία: 41χρονη υγειονομικός πέθανε 2 ημέρες αφότου έκανε το εμβόλιο της Pfizer

Πορτογαλία: 41χρονη υγειονομικός πέθανε 2 ημέρες αφότου έκανε το εμβόλιο της Pfizer
Η μητέρα δύο παιδιών εμβολιάστηκε, σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail, στις 30 Δεκεμβρίου και έφυγε από τη ζωή την πρώτη ημέρα του 2021
Ερωτηματικά προκαλεί η είδηση θανάτου της 41χρονης Sonia Acevedo, από την Πορτογαλία, εργαζόμενης στον υγειονομικό τομέα, που κατέληξε δύο ημέρες αφότου έλαβε το εμβόλιο της Pfizer για τον κορωνοϊό.
Η μητέρα δύο παιδιών εμβολιάστηκε, σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail, στις 30 Δεκεμβρίου και έφυγε από τη ζωή την πρώτη ημέρα του 2021.
Η νεκροψία αναμένεται να διαλευκάνει την αιτία του αιφνίδιου θανάτου της γυναίκας που εργαζόταν στη μονάδα Παιδιατρικής σε Ινστιτούτο Ογκολογίας στο Πόρτο.

Δεν ανέφερε παρενέργειες

Εκείνο που απασχολεί, σε μεγάλο βαθμό, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε η γυναίκα είναι ότι δεν ανέφερε παρενέργειες μετά την έγχυση της δόσης.
Τον θάνατο της υγειονομικής υπαλλήλου επιβεβαίωσε και η ιατρική μονάδα στην οποία εργαζόταν , λέγοντας ότι δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι αιτίες που οδήγησαν στην απώλεια της ζωής της.
23.png
Η άτυχη γυναίκα, που ζούσε με την οικογένειά της στο Πόρτο, εργαζόταν για περισσότερα από δέκα χρόνια στο Ινστιτούτο Ογκολογίας.
Σε ανακοίνωση ενδεχομένως προβεί εντός της ημέρας η Pfizer.

www.bankingnews.gr



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης