Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρηστίδης (ΚΙΝΑΛ): Κλασικός δεξιός τύπου ανασχηματισμός - Απόδειξη της αποτυχίας της κυβέρνησης

Χρηστίδης (ΚΙΝΑΛ): Κλασικός δεξιός τύπου ανασχηματισμός - Απόδειξη της αποτυχίας της κυβέρνησης
Κλασικού τύπου δεξιός ανασχηματισμός, πολυδαίδαλος και διεκπεραιωτικός είπε ο κ.Χρηστίδης
Απόδειξη της αποτυχίας της κυβέρνησης χαρακτηρίζει τον ανασχηματισμό ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Π. Χρηστίδης.
«Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης είναι απόδειξη της αποτυχίας της.
Ένας κλασικού τύπου δεξιός ανασχηματισμός με τη συμμετοχή πάρα πολλών προσώπων, πολυδαίδαλος και διεκπεραιωτικός για τις κομματικές ισορροπίες της ΝΔ.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη συμμετοχή υπουργών, υφυπουργών, αναπληρωτών υπουργών στα χρόνια της μεταπολίτευσης, χωρίς καμιά αξιολόγηση έργου και απόδοσης των στελεχών της.
Θυμάμαι τα σχόλια του κ. Μητσοτάκη πριν τις εκλογές: «Με κυβέρνηση ΝΔ θα έχουμε μικρότερο Υπουργικό σχήμα».
Στην πρώτη ορκωμοσία της πρώτης κυβέρνησης τον Ιούλιο του 2019 μετρήσαμε 51 μέλη, τον Αύγουστο του 2020 στον πρώτο ανασχηματισμό 53 μέλη και σήμερα τον Ιανουάριο του 2021, 59 μέλη!!» ανέφερε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Χρηστίδης.
«Αναρωτιέμαι αν θυμάστε επίσης εκείνους τους περίφημους μπλε φακέλους που είχε δώσει ο κ. Μητσοτάκης κατά την ορκωμοσία της πρώτης κυβέρνησης στους υπουργούς και υφυπουργούς του.
Τι έχουν γίνει άραγε σήμερα;
Υπάρχει άραγε κάποιος που να αξιολογεί το κυβερνητικό έργο και αν αυτό λαμβάνεται υπόψη για την προαγωγή ή μη των στελεχών της κυβέρνησης;
Άραγε άλλαξαν οι υπουργοί με βάση αυτό ή με βάση άλλου τύπου ισορροπίες;
Τα ερωτήματα σαφώς ρητορικά.
Ο κ. Θεοδωρικακος παρουσίασε 15 μεταρρυθμίσεις» είπε ο κ.Χρηστίδης, τονίζοντας ότι σε κάθε περίπτωση όλο το επόμενο χρονικό διάστημα η κυβέρνηση, θα συνεχίσει να κρίνεται πάρα πολύ αυστηρά από τα λάθη και τις παραλείψεις, τις οποίες έχει και στην ουσία αποδέχεται η Νέα Δημοκρατία, με τον ανασχηματισμό στον οποίο προέβη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης