Επιχειρήσεις

Ποια είναι η πρόταση της Intralot στους ομολογιούχους - Τριπλός συνδυασμός

tags :
Ποια είναι η πρόταση της Intralot στους ομολογιούχους - Τριπλός συνδυασμός
Μετρητά, μετοχικό ποσοστό προς τους ομολογιούχους και νέο ομόλογο περιλαμβάνει το σχέδιο αναδιάρθρωσης χρέους της Intralot
Μετρητά, μετοχικό ποσοστό προς τους ομολογιούχους και νέο ομόλογο περιλαμβάνει το σχέδιο αναδιάρθρωσης χρέους της Intralot, σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg.
Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα κάνει λόγο για εξελισσόμενες συζητήσεις με τους ομολογιούχους των δυο ευρω- ομολόγων, ύψους 750 εκατ. ευρώ.
Μεταξύ των funds που κατέχουν ομόλογα που λήγουν το 2021 βρίσκονται και το Beach Point, Οak hill (οι ιδιοκτήτες των οποίων έχουν χρόνια εμπειρία στις χρεοκοπίες και τις αναδιαρθρώσεις) καθώς και το M and G.

Αντάλλαγμα σε μετοχές

Σύμφωνα με όσα επικαλείται το Bloomberg απο πηγή σχετική με το θέμα, η Intralot θα μπορούσε να παραχωρήσει ένα μέρος των μετοχών στους ομολογιούχους καθώς ψάχνει  να αναδιαρθρώσει 750 εκατ. ευρώ.
Η ελληνική εταιρεία - η οποία είδε τα έσοδα να υποχωρούν σημαντικά το πρώτο  9μηνο – και οι πιστωτές συζητούν ένα πλάνο που θα μειώσει το χρεός και θα επιτρέψει στην εταιρεία να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις της σε μετρητά, σύμφωνα με την πηγή του Bloomberg.
Σε αντάλλαγμα, οι πιστωτές θα πάρουν ένα κομμάτι της εταιρείας ενω θα εκδοθεί και ένα  ομόλογο εξασφαλισμένο πάνω στα περιουσιακά στοιχεία (πιθανότατα την θυγατρική της Αμερικής).
Στο δημοσίευμα δεν διευκρινίζει εαν το μετοχικό ποσοστό που θα λάβουν οι ομολογιούχοι θα αφορά την Intralot ή την θυγατρική της στις ΗΠΑ.     

Δ. Π                             
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης