Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εισβολή στο Καπιτώλιο: Facebook και Instagram μπλοκάρουν τον Donald Trump επ' αόριστον

Εισβολή στο Καπιτώλιο: Facebook και Instagram μπλοκάρουν τον Donald Trump επ' αόριστον
«Τα σοκαριστικά γεγονότα των τελευταίων 24 ωρών καταδεικνύουν ξεκάθαρα ότι ο Πρόεδρος Trump σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον χρόνο που του παραμένει του στο αξίωμα για να υπονομεύσει την ειρηνική και νόμιμη μετάβαση της εξουσίας αναφέρει ο Mark Zuckerberg
Επ’ αόριστον μπλοκάρουν τις αναρτήσεις του Αμερικανού προέδρου Trump το Facebook και το Instagram, σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας Facebook, Mark Zuckerberg.
Το μπλοκάρισμα στον Αμερικανό πρόεδρο έρχεται λίγες ώρες έπειτα από το χάος στο Καπιτώλιο από φανατικούς- ακροδεξιούς υποστηρικτές του.
«Τα σοκαριστικά γεγονότα των τελευταίων 24 ωρών καταδεικνύουν ξεκάθαρα ότι ο Πρόεδρος Trump σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον χρόνο που του παραμένει του στο αξίωμα για να υπονομεύσει την ειρηνική και νόμιμη μετάβαση της εξουσίας στον εκλεγμένο διάδοχό του, Biden» σημειώνει αρχικά ο σε ανάρτησή του στο Facebook.
«Επεκτείνουμε το μπλοκ που έχουμε τοποθετήσει στους λογαριασμούς του στο Facebook και στο Instagram επ 'αόριστον και τουλάχιστον για τις επόμενες δύο εβδομάδες έως ότου ολοκληρωθεί η ειρηνική μετάβαση της εξουσίας», προσθέτει.
mark.png

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης