Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Προσφορές σε έξι δομές στην Αττική από τον όμιλο Mantis

tags :
Προσφορές σε έξι δομές στην Αττική από τον όμιλο Mantis
Κατά τη διάρκεια του 2020, ο Όμιλος προχώρησε σε μια σειρά ενεργειών και δωρεών
Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis, με ηγετική θέση στον κλάδο των καταναλωτικών προϊόντων (FMCGs), αυτά τα διαφορετικά Χριστούγεννα έστειλε μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας προσφέροντας περισσότερα από 3.750 είδη, σε έξι δομές όπου φιλοξενούνται παιδιά, ενήλικες και ηλικιωμένοι στην Αττική.
Συγκεκριμένα, ο Όμιλος Εταιρειών Mantis δώρισε προϊόντα Μars, μπαταρίες Energizer και είδη υπόδησης στις δομές «Χαμόγελο του παιδιού» και «Κιβωτός του Κόσμου», που φροντίζουν εδώ και χρόνια παιδιά που έχουν ανάγκη, ζωγραφίζοντας περισσότερα από 1.000 χαμόγελα στα πρόσωπά τους.
Την ίδια στιγμή, «ζέστανε» τους συνανθρώπους μας που φιλοξενούνται στο «Γηροκομείο Αθηνών», στο Γηροκομείο «Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» και στο «Ίδρυμα Στοργή Γερόντων Άγιος Παντελεήμων», προσφέροντας είδη ένδυσης και υπόδησης.
Επιπλέον, η εταιρεία με ευαισθησία στους συμπολίτες μας που μάχονται κατά των εξαρτήσεων, πραγματοποίησε χορηγία προϊόντων προσωπικής υγιεινής (ξυριστικές μηχανές) και ειδών ένδυσης και υπόδησης στη Ρέτο Ελλάς. Συνολικά η προσφορά ξεπέρασε τα 1.000 τεμάχια.
Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis, με μέριμνα και υπευθυνότητα απέναντι στην κοινωνία, αυτή τη δύσκολη χρονιά έδειξε έμπρακτα τη διαχρονική στήριξη των συνανθρώπων μας σε ανάγκη, αναδεικνύοντας τη σημασία που έχει η προσφορά. Κατά τη διάρκεια του 2020, ο Όμιλος προχώρησε σε μια σειρά ενεργειών και δωρεών και αυτή την πρωτόγνωρη εορταστική περίοδο, «αγκάλιασε» με έναν διαφορετικό τρόπο όλους εκείνους τους συνανθρώπους μας, μικρούς και μεγάλους, που μας χρειάζονται περισσότερο.

www.bankingnews.gr


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης