Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Twitter, Δημοκρατικοί και Αριστεροί είναι συντονισμένοι, δεν θα υπήρχε εάν δεν το διέσωζα

Trump: Twitter, Δημοκρατικοί και Αριστεροί είναι συντονισμένοι, δεν θα υπήρχε εάν δεν το διέσωζα
Το Twitter εάν δεν ελάμβανε το κυβερνητικό δώρο δεν θα υπήρχε ανέφερε ο Trump
Σχετικά Άρθρα

Επίθεση κατά του Twitter εξαπέλυσε ο απερχόμενος Πρόεδρος Donald Trump ο οποίος έχει δεχθεί μια προκλητική και απαράδεκτη λογοκρισία από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Στις 8:29 μ.μ. ο Trump - έχοντας μπλοκαριστεί από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter - αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον επίσημο λογαριασμό twitter του προέδρου των ΗΠΑ, @POTUS, λέγοντας ότι "οι υπάλληλοι του Twitter έχουν συντονιστεί με τους Δημοκρατικούς και τους Ριζοσπάστες Αριστερούς.
Ξεκίνησα να αφαιρέσω τους λογαριασμούς μου από την πλατφόρμα τους ήθελαν να με σιγήσουν - και ΕΣΕΙΣ, οι 75.000.000 σπουδαίοι πατριώτες που με ψήφισαν.

Το Twitter εάν δεν ελάμβανε το κυβερνητικό δώρο δεν θα υπήρχε 

Ο Trump είπε τότε ότι "το Twitter μπορεί να είναι ιδιωτική εταιρεία, αλλά χωρίς το κυβερνητικό δώρο του Τμήματος 230 δεν θα υπήρχαν για πολύ".
Ο Trump, ο οποίος δεν έχει ακόμη δημιουργήσει τον δικό του λογαριασμό Parler, συνέχισε:
«Έχουμε διαπραγματευτεί με διάφορους άλλους ιστότοπους και σύντομα θα έχουμε μια μεγάλη ανακοίνωση, ενώ εξετάζουμε επίσης τις δυνατότητες ανάπτυξης της δικής μας πλατφόρμας στο εγγύς μέλλον.
Δεν θα μείνουμε αθόρυβοι!
Το Twitter δεν αφορά τον Ελεύθερο ΛΟΓΟ.
Πρόκειται για την προώθηση μιας ριζοσπαστικής αριστεράς πλατφόρμας όπου επιτρέπεται σε μερικούς από τους πιο φαύλους ανθρώπους στον κόσμο να μιλούν ελεύθερα", είπε ο πρόεδρος. «Μείνετε συντονισμένοι»
Λίγα λεπτά αργότερα, το twitter διέγραψε όλα τα παραπάνω tweets από τον λογαριασμό @POTUS.
Το τελευταίο tweet που απομένει σε αυτόν τον λογαριασμό, το οποίο ανέρχεται στα 33,4 εκατομμύρια, έχει λίγο περισσότερο από το ένα τρίτο των αρχικών 88 εκατομμυρίων οπαδών του Trump, είναι από τις 23 Δεκεμβρίου.
<a href=

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης